Микола Лукашук: «Дніпропетровщина підтримує переселенців та спільними зусиллями наближає нашу Перемогу»

В ефірі телемарафону телеканалу «ДніпроTV» виступив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук. Посадовець акцентував, що наразі на Дніпропетровщині перебувають більш ніж 172. тис переселенців, з них майже 45 тис. – діти. Велика кількість людей приїздить з Донецької та Запорізької областей, де зараз тривають найзапекліші бої:
Найбільше зареєстрованих біженців залишаються у Дніпрі, Кривому Розі, Павлоградському, Синельниківському та Криворізькому районах. Обласна влада буде допомагати всім людям, які приїздять на Дніпропетровщину. Ми сформували запаси ліків та продуктів харчування і передаємо їх людям.
Щодо ситуації в області взагалі, то Микола Лукашук відзначив, що в цілому вона стабільна. Найбільш напружена ситуація спостерігається у Криворізькому та Синельниківському районах, території яких межують із населеними пунктами сусідніх областей, тимчасово окупованих ворожими військами. За словами очільника облради, у зв’язку з частими артилерійськими обстрілами, від яких потерпають мешканці, у цих районах будуть чергувати бригади кваліфікованих медиків з реанімобілями, щоб за потреби швидко надати допомогу людям та не втрачати дорогоцінний час.
Посадовець зазначив, що всі 86 громад Дніпропетровщини працюють як єдине ціле: постійно тримають зв’язок, співпрацюють із бізнесом, долучаються до захисту держави від агресора та сприяють нашій Перемозі! Він впевнений, що з таким надійним тилом Україна дуже скоро Переможе ворога і знову стане квітучою європейською державою!
За матеріалами https://dnipro.tv/

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11