Пішов з життя Шаптала Євген Миколайович

     22-го квітня, після тривалої тяжкої хвороби, пішов з життя справжній спеціаліст будівельної справи, грамотний професіонал, мудрий керівник та організатор, прекрасний чоловік та батько, життєрадісна, добра і чуйна людина з великим серцем – ШАПТАЛА Євген Миколайович.
     Євген Миколайович більше 20 років свого професійного життя присвятив роботі на нашому підприємстві. Свого рідного Ремонтно-будівельного цеху ніколи не покидав. Працював на посадах начальника ремонтно-будівельної дільниці та головного інженера. Довіряли Євгену Шапталі і виконання обов’язків керівника підрозділу. На нього завжди і в усьому можна було покластись. Навіть найскладніші технічні завдання були під силу майстру будівельної справи. Він був закоханий у роботу, завжди цінував свій дружній колектив, який відповідав йому взаємною повагою та допомогою. Колеги завжди пам’ятатимуть мудрість, грамотність, високий професіоналізм, уважність та підтримку Євгена Миколайовича, його тонке почуття гумору та надзвичайну доброту.

     Весь трудовий колектив нашого комбінату, а також Ремонтно-будівельного цеху, висловлює глибокі співчуття родині Євгена Миколайовича з приводу непоправної, тяжкої втрати… Він завжди залишиться у пам’яті колег гідною людиною, справжнім другом і прикладом для наслідування…

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11