ШАНОВНІ УЧАСНИКИ ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ АВАРІЇ НА ЧАЕС!

     Жахлива аварія на Чорнобильській атомній електростанції, яка сталася в ніч на 26 квітня 1986 року, визнана найбільшою катастрофою за всю історію ядерної енергетики. Ця трагічна подія стала викликом для всього живого на європейському континенті, спричинила екологічно-гуманітарну катастрофу. Радіаційне пекло поглинуло мальовниче місто Прип’ять та прилеглі до нього селища. Численні мешканці були змушені назавжди покинути свої домівки та починати життя з нової сторінки. Багато людей загинуло…
     Водночас тисячі громадян зі всієї країни долучились до приборкання некерованої ядерної стихії. Це була важка боротьба з незнаною досі загрозою, під час якої багато ліквідаторів отримали смертельну дозу опромінення. Жертовність та героїзм чорнобильців заслуговують найвищої шани. Адже Ви врятували людство від непередбачуваних наслідків техногенної трагедії планетарного масштабу.
     На жаль, над світом знову нависла загроза атомного удару. Цього разу акт ядерного тероризму вчиняють російські окупанти. Рашисти захоплюють та обстрілюють наші атомні електростанції, хизуються ядерною зброєю і зухвало шантажують Україну та інші суверенні держави можливістю її застосування. В такій критичній ситуації ми усвідомлюємо, наскільки небезпечним, але вкрай важливим для спасіння людей і навколишнього середовища був подвиг ліквідаторів аварії на ЧАЕС. Ви, як ніхто, усвідомлюєте всю небезпеку підступних дій росії, яка прагне знищувати все навколо і не гребує для цього найганебнішими методами.
     Шановні ліквідатори, Ваш досвід, мужність, безстрашність і відданість Батьківщині, які Ви проявили на екологічному фронті, перейняв нескорений український народ. Захисники України вже два місяці тримають оборону повномасштабного нападу російської федерації – держави з ядерним статусом. Але ми знаємо, що разом зможемо здолати будь-якого ворога.
     Ми пишаємося тим, що поряд з нами у різних підрозділах комбінату працюють 30 учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Щиро дякуємо за Ваш подвиг.
     Не забуваємо і про тих, чиє життя забрав “мирний атом”… Світла їм пам’ять…
      Дорогі чорнобильці, від чистого серця бажаємо Вам та Вашим рідним міцного здоров’я, життєвої наснаги, довголіття та щасливого майбуття у вільній та мирній УКРАЇНІ. А для цього ми всі разом обовʼязково ПЕРЕМОЖЕМО, бо маємо гідний приклад для наслідування.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11