Звітує Генштаб ЗСУ

     * Сили оборони України завдають противнику значних втрат. Тільки на території Донецької та Луганської областей за минулу добу відбито 7 атак ворога, знищено 13 танків, 3 артилерійські системи, 17 одиниць броньованої техніки, 4 бойові броньовані машини та 18 одиниць автомобільної техніки і 4 паливозаправника.

      * Підрозділами протиповітряної оборони, в зазначеному районі, було збито 3 безпілотні літальні апарати типу “Орлан-10”.

     * Противник проводить наступальні дії у Східній операційній зоні з метою розгрому угруповання Об’єднаних сил, встановлення повного контролю над територією Донецької та Луганської областей та забезпеченні сухопутного шляху між зазначеними територіями та окупованим Кримом.

     * На Волинському, Поліському та Сіверському напрямках ворог активних дій не проводив. Суттєвих змін в положенні та діяльності підрозділів противника, що забезпечує охорону українсько-білоруської та українсько-російської ділянок державного кордону України не виявлено.

     * На Слобожанському напрямку російські окупанти продовжують обстріли зі ствольної артилерії та реактивних систем залпового вогню по населених пунктах Харківської області – Карасівка, Прудянка Корорбочкіно та м. Харків.

     * На напрямках Ізюм-Барвінкове та Ізюм-Слов’янськ ворог намагався провести штурмові дії, успіху не мав. Здійснював обстріли в районах населених пунктів Велика Комишуваха, Вірнопілля та Нова Дмитрівка.

      * На Донецькому і Таврійському напрямках противник здійснював артилерійські обстріли позицій Збройних Сил України. В місті Маріуполь ворог завдавав ракетно-бомбових ударів по позиціях наших військ на території заводу “Азовсталь”. Веде штурмові дії населеного пункту Попасна.

     * На Південнобузькому напрямку ворог обстрілював позиції наших військ в районах населених пунктів Князівка та Миколаївка Херсонської області.

https://www.youtube.com/watch?v=IADGgCZ4Sy0

https://www.facebook.com/GeneralStaff.ua

     Захоплюємося та пишаємося нашими військовослужбовцями. У виснажливому та запеклому протистоянні Ви проявляєте сталеві стійкість та витримку, незламний козацький дух та дива військової майстерності, бо знаєте, що за Вашими спинами весь український народ. Разом ми — сильні, крок за кроком наближаємо нашу спільну ПЕРЕМОГУ!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11