ВІТАЄМО ЗІ СВІТЛИМ ВЕЛИКОДНЕМ!

     Головним, найсвітлішим днем церковного року у православних християн всього світу є свято Великодня, яке несе надію на порятунок, бо символізує неймовірне диво –Воскресіння Ісуса Христа!
     Цьогоріч ми зустрічаємо свято Великодня у важкій боротьбі із підступним ворогом на Богом даній українській землі. Але українці – незламний народ, який попри все дотримується традицій. З особливими відчуттями, світлою надією і непорушною вірою, шануємо таку значущу подію у житті православних вірян, як Воскресіння Спасителя.
     У цей особливий час ми як ніколи усвідомлюємо, що Божі любов і ласка повною мірою скеровані до нашої держави. Український народ згуртувався у єдиній молитві та отримав неймовірну підтримку від усіх цивілізованих країн. Наші відважні воїни з честю та гідністю міцно стоять живим щитом, захищаючи рідну неньку Україну, боронять нашу свободу та світле майбутнє демократичного суспільства цілого світу. Наше єднання є величезною силою, яка діє заради добра, миру, людяності та справедливості.
     Проникливі слова молитви під час Великоднього богослужіння виринають із глибинних почуттів кожного українця і лунають надзвичайно щиро, перегукуються з вібраціями квітучої природи та вселенської мудрості. Вони направлені на воскресіння Батьківщини, порятунок “серця Європи” і мир на нашій священній землі. Просимо у Господа зупинити руйнації, зберегти життя хоробрих Захисників і Захисниць, всіх громадян України, щоб це свято принесло всім благодать, радість і втіху!

     Тож, нехай цей дивовижний день збере разом рідних у родинному колі і подарує незабутні враження. Саме час для теплих обіймів, щирих посмішок та поцілунків, дитячих пустощів, сімейного відпочинку. Даруймо увагу, любов і турботу, пригощаймо рідних і близьких ароматними кулішами та писанками зі святкового кошика, які є символом ЖИТТЯ, ВОСКРЕСІННЯ, ПЕРЕМОГИ. Нехай цей день і всі наступні будуть кращими за попередні. Бажаємо плекати любов у своєму серці та дарувати її всім навколо, внутрішньої сили і гармонії. Віримо в Перемогу, бережімо один одного та Україну!

     Христос Воскрес! Воістину Воскрес! Воскресне й наша рідна Батьківщина!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11