Страсна п’ятниця – день скорботи, каяття та молитов

     Триває тиждень церковних свят перед Великоднем. Сьогодні, 22 квітня, у християн східної традиції Велика або Страсна п’ятниця – день, коли розіп’яли Ісуса Христа.
     Так само підступно і жорстоко, прикидаючись “братским народом-освободителем”, розпинає нашу країну ворог з рф. Він підступно вдерся у незалежну демократичну державу та скоює найжахливіші злочини, які тільки могло бачити людство у ХХІ столітті.
     Христос добровільно віддав себе на болісну смерть заради спасіння людей. У нашій державі через страшну війну мучениками стали тисячі українців – військових та цивільних. Але найжахливіше те, що ми втратили сотні дітей, ні в чому не винних, які мали право жити і будувати своє майбутнє. Та ці янголятка стали жертвами суцільного диявольського зла, яке вирвалося назовні.
     Сьогодні, в особливий день скорботи, ми молимося за Ісуса Христа, за душі невинно страчених людей, полеглих Захисників України, які стали небесними покровителями України. Ми віруємо і знаємо, що добро завжди сильніше зла, а життя переважає над смертю. Кожного дня живемо надією у те, що благословенна українська земля буде вільною від окупанта, що тут пануватиме цвіт нашої героїчної нації.
     Тож, нехай Божа ласка огорне нашу державу та воскресить над нею мир. Господь вбереже нас від зла і нечистого, захистить і зцілить наші душі, наділить здоровʼям та благополуччям кожного українця, а силою духу – всіх наших незламних Захисників!
     Молімося, Віримо, Переможемо!
     Слава Україні! Героям Слава!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11