Підтримка єдиної команди – основа нашої ПЕРЕМОГИ!

     З початком російсько-української війни колектив комбінату жодного дня не стояв осторонь цієї страшної події в історії нашої держави. Працівники підприємства об’єднались в єдину команду у прагненні підтримати Збройні Сили України, зміцнити обороноздатність рідного краю. А після мобілізації наших колег ми усіма силами підтримуємо їх. Особливо тих, хто боронить Батьківщину у найгарячиших точках. 

     Робота комбінату – можливість зміцнювати армію. Дуже важливим фактором для підтримки економічної стабільності міста, його обороноздатності та кожної родини стало те, що підприємство продовжило свою роботу у військовий час. Завдяки цьому місцевий бюджет отримує податкові відрахування, а працівники – фінансове забезпечення. Звісно, пріоритетним питанням для адміністрації, профспілки і всього трудового колективу стала підтримка української армії у боротьбі з російським окупантом. Справжнє командне рішення – перерахунок одноденної заробітної плати на користь ЗСУ. Ця благородна ініціатива була реалізована двічі – у березні та квітні. Загальний внесок єдиної команди комбінату у спільну Перемогу України – 4,1 млн грн. Саме така сума була перерахована на спеціальний рахунок ЗСУ.

     Волонтерський рух заради підтримки своїх. Аби боронити кордони України від рашистського загарбника, в країні було оголошено мобілізацію. Не оминув цей процес і працівників комбінату. Вже більше двохсот наших колег приєднались до лав ЗСУ та стали на захист Батьківщини.

     Колектив підприємства, згуртований прагненням до Перемоги, ініціював своєрідний волонтерський рух за підтримку наших військовослужбовців. Колеги, які залишилися в тилу, на постійному зв’язку із тими, хто зараз зі зброєю в руках боронить Україну. Вірять у їхню силу та мужність, зміцнюють оборонну спроможність. З цією метою у структурних підрозділах було організовано збір благодійних внесків для надання адресної підтримки нашим колегам-захисникам. Дружній і згуртований колектив підприємства вже зібрав близько 500 тис. грн. На цю суму було придбано бронежилети, каски, теплі флісові кофти, розвантажувальні жилети та медичні аптечки. Наші мужні хлопці щиро вдячні рідному колективу за таку важливу підтримку і турботу. 

     Профспілка комбінату теж сприяє забезпеченню обороноздатності держави. На спільну Перемогу України та підтримку її Захисників направлені зусилля і нашого профспілкового комітету. За погодженням з профактивом, вже майже 280 тис. грн з профспілкового бюджету направлено на важливу справу.

     За рахунок вкладів кожного члена профкому (тобто працівника комбінату, котрий щомісяця сплачує профспілкові внески), у перші дні війни 30 тис. грн було перераховано на офіційний рахунок Благодійного фонду «Наше місто», для зміцнення територіальної оборони Покрова. По 5 тис. грн матеріальної допомоги виплачено родинам наших загиблих Героїв – Івана Чічіки та Павла Клєвакіна. Крім цього, за спільною ініціативою профспілки та адміністрації підприємства, ведеться активна співпраця з волонтерами громадської організації «Центр підтримки бійців АТО «Пліч-о-Пліч». Її результатом стало придбання аптечок, гуми та бронеплит для бронежилетів, плитоносок, флісових курток, балаклав та кровоспинних турнікетів-джгутів для наших Захисників та їх безпосередня доставка на передову. Подібна співпраця продовжуватиметься і надалі, аби разом підтримати боєздатність та зміцнити дух наших хоробрих воїнів.

     Гідні вчинки людей з великим серцем. Окрім колективної роботи на підтримку наших Захисників, впроваджуються й окремі ініціативи. Особливої уваги заслуговує гідний вчинок екіпажу крокуючого екскаватора №130 Чкаловського кар’єру №2. Двоє товаришів з їхньої команди були мобілізовані до лав ЗСУ. Це і стало основним важелем для благородного рішення справжніх друзів та патріотів Батьківщини. Екіпаж вирішив передати свої преміальні, нараховані, за ефективне використання сталевих канатів, на підтримку колег, котрі боронять Україну. Загальна сума перерахованих коштів склала 15 тис. грн.

     А жінка-машиніст насосних установок з Покровського кар’єру подарувала своїм колегам, які стали до лав ЗСУ, три розвантажувальні жилети, придбані за власні кошти. Захисники були приємно здивовані такому сюрпризу і щиро подякували благодійниці.

     Як же приємно констатувати такі позитивні факти. Наскільки ж важливі зараз подібні вчинки від щирого серця справжніх українців. Прагнення захистити Батьківщину об’єднало і колектив комбінату, котрий демонструє єдність поглядів і міцний командний дух. В єдності наша НЕПЕРЕМОЖНА сила! І ми це підтверджуємо щодня! Керівництво підприємства і наші Герої-Захисники вдячні кожному, хто допомагає армії здобувати ПЕРЕМОГУ для всієї України! 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11