Чому не виходить газета «За марганець»?

     Останнім часом до нашої редакції стало надходити багато дзвінків із запитаннями: “Чому передплатники вже другий місяць не отримують газету “За марганець””. Відповідаємо.
     З початком військових дій на території України адміністрацією підприємства, за підтримки профспілкового комітету та погодженням з редколегією газети “За марганець”, прийнято рішення не випускати друковане видання. Чому?
     1. Виконавцем послуг з друку та виготовлення макету нашої газети є ТОВ “Дім”, розташоване у м.Тернопіль, за 700 км від Покрова. У мирний час газета доходила до читача протягом 5 днів з моменту друку накладу. Останній випуск, датований 25 лютого, передплатники отримали наприкінці березня. Тобто актуальність інформації повністю втрачається через серйозне порушення логістичних шляхів, якими доставляється друковане видання.
     2. Розповсюджувачі нашої газети, ПАТ “Укрпошта”, оголосили про закриття відділень у деяких регіонах, а також дефіцит листонош. Це також є вагомою причиною того, що газета не буде доставлена передплатнику.
     3. Під час воєнного стану є потреба в оперативній інформації, яку через газету отримати неможливо. Поки видання потрапить до рук читача, публікації втратять свою актуальність.
     4. Немає можливості    розміщувати у газеті програму телепередач, тому що наразі не існує її сталої форми. Знову ж, через військові дії на території України.
     5. Під час війни певна категорія інформації стала конфіденційною, тому ми не можемо вести повноцінний діалог з читачем на сторінках друкованого видання.
Виходячи з вищезазначеного, і було прийнято рішення про тимчасове призупинення випуску газети “За марганець” у період дії воєнного стану на території України.
     ВАЖЛИВО! З приводу коштів, які читачі заплатили за річну передплату – вони не будуть втраченіЇх невикористаний залишок буде компенсовано під час передплати нашої газети на 2023 рік.
     На сьогодні рішення таке, та з огляду на розвиток військової ситуації, воно може змінюватись. Але ми обов’язково Вас про це повідомимо.
      Наразі хочемо звернутись до наших читачів: у період відсутності газети в друкованому форматі читайте нас в електронному – на Офіційному сайті АТ “ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК” (pokrovgzk.com.ua) і в групі у Фейсбук (АТ “ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК”).
      Наш колектив щодня готує для Вас порцію свіжих новин з офіційних джерел: про хід військових дій, ситуацію в області, районі, місті та на підприємстві. Намагаємось шукати і доносити актуальну інформацію, розповідати про життя людей, “обпалене війною”, публікувати корисні поради, важливі оголошення. Ми працюємо для Вас, тому прагнемо, щоб наша робота приносила максимальну користь читачам. Сподіваємось на Ваше розуміння та підтримку!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11