Спортивні перемоги України в Гаазі на “Іграх нескорених”. “Вся Україна – Invictus!”

     Саме таким гаслом команду української національної збірної охрестила керівник офіційної делегації, заступник Мінветеранів Інна Драганчук. Щоб утретє взяти участь в “Іграх нескорених”, які з 16 по 22 квітня проходять в Гаазі, більшість учасників української команди прибули до Нідерландів прямо з передової. А одразу після завершення спортивних змагань продовжать боронити державу на військовому фронті.

     У своєму зверненні до спортсменів-ветеранів Президент Володимир Зеленський наголосив:

      – Не так важливо, скільки медалей Ви виборете, бо всі Ви – і є наше золото!

      Таку думку Президента поділяє весь український народ.

     Знаково, що церемонія відкриття “Invictus Games” (“Ігор Нескорених”) розпочалася гучними оваціями на адресу української збірної та щирими словами підтримки нашої держави, адже Україна зараз виборює мир для всього світу.

     Хоча у звʼязку із воєнними діями, спортсмени не мали можливості тренуватися напередодні, вони продемонстрували неабияку спритність. У перший же день змагань наші нескорені герої показали блискучий результат. Вони здобули 4 медалі, серед яких і “золото”. Чемпіоном у штовханні ядра став Родіон Сітдіков, з результатом 9,46 м.

     У стрибках в довжину “срібло Україні приніс Артем Лукашук, з результатом 5,20 м, а «бронзу» Іван Герецун, з результатом 5,10 м.

     Вітаємо українську збірну нескорених з успішним стартом на Invictus Games у Гаазі! Нехай удача супроводжує Вас на кожному кроці. Ви – наші герої, якими ми безмежно пишаємося! Ваші Перемоги, це – Перемога всієї України!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11