17 КВІТНЯ, ДНІПРОПЕТРОВЩИНА: ТРОФЕЙНА ТЕХНІКА, ОБСТРІЛ БЛОКПОСТУ У КРИВОРІЗЬКОМУ РАЙОНІ ТА ГУЧНЕ ВІДПРАЦЮВАННЯ ВОРОГА НА ХЕРСОНЩИНІ

Все під контролем, б’ємо рашистів. Керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко повідомив про те, що у регіоні все добре, ситуація – під повним контролем ЗСУ. Також посадовець розповів, що на Криворіжжі місцеві жителі відремонтували трофейну техніку, яка була здобута у бою з рашистами:
– Тепер вона буде допомагати ЗСУ вибивати ворога з нашої землі.
Очільник області привітав усіх з Вербною неділею та побажав нам миру та Перемоги!
 
Знову обстріли. Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук зазначив, що надвечір ворог здійснив обстріл блокпосту та околиць одного з селищ у Криворізькому районі на кордоні з Херсонщиною:
– Дякувати Богові, люди не постраждали, і це – найголовніше!
Що стосується ситуації на інших напрямках – Донецькому, Луганському, Запорізькому –ситуація контрольована:
– Здолати оборону нашої області – справа неможлива для ворога. А от для наших Захисників здолати всіх окупантів – це справа часу. Тому вірте в ЗСУ, Національну гвардію і ТрО. Вони – професійні, надпотужні і круті.
 
Микола Лукашук щиро привітав мешканців Дніпропетровщини з Вербною неділею та побажав миру всій Україні, достатку у кожному домі, чистих прагнень та світлих помислів:
–Нехай ваші серця будуть сповнені теплом і радістю від очікування великого християнського свята – Воскресіння Господнього. Злагоди, любові та Божої ласки всім українцям! Україна переможе!
Без паніки – працюють ЗСУ! Голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко повідомив, що техніки та живої сили окупантів на Нікопольщині немає. Посадовець заспокоїв людей, котрі чули вибухи з херсонського напрямку, зазначивши, що це – відголоски боїв, що тривають на іншій території.
Він також попрохав мешканців району неухильно дотримуватись режиму світломаскування та комендантської години.
 
Міський голова Покрова Олександр Шаповал зазначив, що окупантів на Дніпропетровщині немає, у місті ситуація спокійна. Він привітав покровчан із Вербною неділею та побажав Україні якнайшвидшої Перемоги!
 
ЗСУ надають гарну відсіч ворогам. Очільник військової адміністрації м.Кривий Ріг Олександр Вілкул у ході брифінгу акцентував на тому, що ситуація у Кривому Розі та Криворізькому регіоні стабільна та перебуває під контролем ЗСУ та Військової адміністрації.
Крім цього, було зазначено, що триває відновлення життєдіяльності населених пунктів півночі Херсонської області, які були звільнені українською армією від орків:
– Поряд із вирішенням гуманітарних питань – це продукти, медицина, відновлення електрики, водопостачання та іншої інфраструктури, ми зміцнюємо зовнішній периметр оборони Кривого Рогу, що знаходиться вже у Херсонській області.
За словами керівника, вчора орки здійснили обстріли прифронтових сіл Херсонської області та Криворізького району системами залпового вогню. У результаті – пошкоджені будинки та ферми. На щастя, постраждалих немає. Разом із тим, наші військові продовжують ефективно знищувати живу силу та техніку супротивника. Вони у нас – Найкращі!
Олександр Вілкул також закликав людей дослуховуватися до порад влади та у випадку оголошення евакуації з якихось територій, збиратися та виїздити. Адже тільки так можна буде зберегти свої життя.
Захисники стримують атаки ворога. Голова міста Апостолове Андрій Оса повідомив, що на Апостолівщині зберігається відносно спокійна та стабільна ситуація. Він зазначив, що на південному напрямку ворог намагається встановити контроль над Херсонщиною у межах її адміністративних кордонів. Але наші ЗСУ завдають окупанту втрат та не дозволяють просунутися вперед.
 
Ліквідація снарядів триває. Мер Зеленодольська Дмитро Невеселий зазначив, що вчора спеціалісти ДСНС та сапери відпрацювали частину Зеленодольська, і успішно ліквідували ще 184 снаряди.
 
Продовжуємо підтримувати наших Воїнів, молитися за них, вірити у нашу Перемогу! Також вітаємо усіх із Вербною неділею та бажаємо, щоб з гілочкою верби ваші будинки наповнилися світлим щастям, новими надіями, атмосферою любові та взаєморозуміння! Всій Україні хочемо побажати скорішої Перемоги над ворогами, миру та злагоди у світлому Майбутньому!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11