Тримаємо виробничий фронт та готуємось до Великодня!

     На ранковій селекторній нараді технічний директор підприємства Віктор Бондарець проаналізував поточну виробничу ситуацію та зупинився на пріоритетних завданнях. Торкнулись питань охорони праці та передвеликодньої толоки.

     Кар’єри та фабрики в роботі, на контролі – оборона країни. З другої декади квітня спостерігається відставання з розкриву сировини. Через нестабільність роботи “мінусують” роторні комплекси Чкаловського кар’єру №2 та верхній р/к №6 Північного кар’єру. До речі, останній наразі зупинений для проведення ремонтних робіт.

     Якщо говорити про крокуючі екскаватори, то 136-й Покровського кар’єру продовжує капітально відновлюватись. Для цього підрозділ забезпечений всіма необхідними матеріалами та спецтехнікою. ЕК №175 Північного кар’єру готується заступати на ремонтний майданчик.

Виробничі показники з вивезення сировини виконуються.

     Фабрики продовжують працювати. Правда, Чкаловська на сьогодні недовиконує план завалки. Аби виправити ситуацію, збагачувачі отримали команду скорочувати тривалість ремонту.

     Всі інші служби працюють в штатному режимі.

      Крім виробничих завдань, на порядку денному – продовження зміцнення обороноздатності територій міста і району, а також допомога нашим Захисникам – працівникам комбінату, котрі боронять Україну від ворога. Керівництво підприємства виходить з ними на зв’язок та намагається забезпечити нагальні потреби. У цій допомозі внесок кожного з робітників підприємства.  

     Завдання з охорони праці мають виконуватись. На цьому зупинявся директор з охорони праці Юрій Голов. Юрій Олександрович звертав увагу Ремонтно-будівельного цеху на продовженні виконання Програми з культури виробництва. Також акцентував на комплектуванні всіх гірничо-транспортних машин справними вогнегасниками.  

     Територія комбінату має бути чистою! На цьому наголошував Голова правління Сергій Шуваєв, а під час наради нагадав директор із загальних питань Сергій Поровай. Сергій Вікторович оголосив начальникам підрозділів, що 16-го квітня на комбінаті оголошено традиційну Великодню толоку. Тому всі колективи мають навести лад на закріплених територіях, які окреслені у відповідному наказі. Не варто забувати і про наведення ладу у бомбосховищах та навколо них. Очільник підкреслив, що з огляду на несприятливу погоду, прибирати можна у зручний час і та день. Працівники Апарату управління займатимуться благоустроєм територій навколо 4-х будівель. Також наведуть лад на стадіоні та біля плавбасейну. Бобмосховище, котре розташоване на території колишньої пожежної частини, також зона відповідальності управлінців.  

      Спільними зусиллями підготуємо територію підприємства до Великодня! І жоден ворог нас не зламає, не зупинить у прагненні жити, крокувати далі, наполегливо працювати і гуртом дотримуватись традицій! Отже, шановні колеги, тримаймо стрій, зміцнюємо економічний фронт та не припиняємо наближати нашу ПЕРЕМОГУ! 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11