Генштаб ЗСУ

     🇺🇦 За попередню добу ЗСУ уразили 17 повітряних цілей 8 літаків, 3 вертольоти, 4 БПЛА різних типів та 2 крилаті ракети.
     🇺🇦 Підрозділами Об’єднаних сил на Донецькому та Луганському напрямках за добу відбито 7 ворожих атак. Наші воїни знищили 12 танків, 10 бойових машин піхоти та 3 одиниці автомобільної техніки.
     🇺🇦 Підрозділи Сил оборони продовжують ведення оборонної операції на Східному, Південно-Східному та Північно-Східному напрямках. На всіх Збройні Сили України успішно стримують противника.
     🇺🇦 Ворог продовжує завдавати ракетно-бомбових ударів, намагаючись повністю знищити інфраструктуру та житлові квартали Українських міст. Концентрується на сховищах пального, з метою ускладнення логістичного забезпечення та створення умов гуманітарної кризи. Наприклад, минулої доби російські війська завдали ракетного удару по нафтобазі у Рівненській області. Хімічний та радіаційний фони навколо у нормі. Про це заявив керівник Рівненської ОВА Віталій Коваль. Інформація стосовно жертв уточнюється.
     🇺🇦 Російські окупанти продовжують терор стосовно місцевого населення. Обстрілюють житлові будинки; грабують, викрадають та тримають в заручниках мирних мешканців, займаються мародерством.
     Рашисти продовжують ганьбитися і показувати, що воювати здатні лише з мирним населенням. Вони хотіли посіяти страх та паніку серед українців, але вийшло все навпаки – наш народ обʼєднався, нація зміцніла, Україна не скорилася. Крізь біль війни, ми сміємося ворогу в обличчя, висміюємо його безглузді вчинки та славимо своїх ГЕРОЇВ. Тисячі загарбників вже розплачуються за нахабне криваве вторгнення на українську землю. Дякуємо Вам за це, наші спритні й непереможні захисники та захисниці! Величезне СПАСИБІ всім, хто працює на нашу спільну Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11