НОВИЙ РОБОЧИЙ ТИЖДЕНЬ РОЗПОЧАТО ЗІ СТРАТЕГІЧНО ВАЖЛИВИХ “БОЙОВИХ” ЗАВДАНЬ

 

     Березень вже добігає свого завершення, тому настав час пришвидшити виробничу ритмічність та вийти на виконання планових показників. Саме на це націлював трудовий колектив технічний директор комбінату Віктор Бондарець, наголошуючи на тому, що нині виконання планових показників – це спільна “бойова” задача для всього комбінату.

     Під час оперативної наради із начальниками структурних підрозділів Віктор Іванович акцентував на позитивній тенденції стосовно виконання показників з розкриву руди, її доставці та завалці на фабрики. Підкреслив, що колективи кар’єрів, транспортних підрозділів і фабрик чітко розуміють свої завдання, видно їх прагнення досягти визначеної виробничої мети. Для цього наразі створюють всі необхідні умови – наявна сировина на складах, залізничники роблять все можливе, аби своєчасно її доставляти до Чкаловської та Олександрівської збагачувальних фабрик для подальшого випуску потрібного об’єму готової продукції.

     До стратегічних, крім зазначених, відноситься і завдання стосовно проведення капітального ремонту крокуючого екскаватора №136 Покровського кар’єру.

Серед проблемних Віктор Бондарець назвав нестабільну роботу роторного комплексу №2 Чкаловського кар’єру №2. Разом із фахівцями підрозділу та ремонтних цехів розібратись у цьому питанні мають спеціалісти служб головних енергетика та інженера. Важливим завданням для Автотранспортного цеху є розробка заходів задля підвищення ефективності роботи нових технологічних машин «Sinotruk».

     – Я не втомлююсь повторювати те, що ми маємо працювати так само, як українські солдати в окопах виконують свої бойові завдання – з повною відповідальністю до стратегічно важливої справи та самовіддачею. Погодьтесь, що нам набагато легше, ніж людям у Харкові, Маріуполі та Чернігові! Отже, колектив комбінату має робити все можливе, щоб звільнити їх від окупанта, економічно “озброївши” українську армію. Не забуваємо і про те, що на фронті, у запеклих боях, загинуло вже троє наших земляків. Тому ми, гідно працюючи на своїх робочих місцях, маємо забезпечувати фінансову міць держави, тим самим наближати Україну до ПЕРЕМОГИ, – підкреслив технічний директор. 

     У продовження військової теми, Голова правління Сергій Шуваєв подякував трудовому колективу за внесок кожного у спільну важливу справу – закупівлю потрібного утепленого одягу (80 флісових сорочок), захисних бронежилетів (8 одиниць) та розгрузок (50 штук) для наших захисників. Зазначив, що цей процес триває і надалі:

     – Наше підприємство спільними зусиллями робить все можливе для зміцнення обороноздатності території міста і району, а також забезпечення “бойової готовності” колег, котрі були мобілізовані або добровільно пішли захищати Батьківщину. Ми вдячні нашим військовим за надійний захист кордонів області. Будемо і надалі разом з ними брати участь у протистоянні агресору та звільненні української землі від окупанта, робити для цього все від нас залежне.

     Директор із загальних питань Сергій Поровай звернувся до колективу комбінату з проханням від Нікопольської станції переливання крові. Наразі є потреба у крові для наших поранених захисників, котрі лікуються у Дніпрі та Харкові. На комбінаті вже є донори, котрі не раз приєднувались до такої благородної справи. Сьогодні є потреба у всіх групах крові з негативним резусом, а також І і ІІ – з позитивним. Сергій Вікторович закликав всіх небайдужих колег допомогти врятувати життя українських воїнів. Поїздки до Нікопольської станції переливання крові будуть організовані у середу та четвер — 30 і 31 березня транспортом комбінату.

     Ось так активно комбінат розпочав останній трудовий тиждень березня. Кожен з нас, віддано працюючи на власному робочому місці, робить неймовірно важливий внесок для Перемоги України над російським загарбником! І вже невдовзі ми неодмінно досягнемо цієї заповітної мети! 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11