Міський голова Покрова Олександр Шаповал: розповів про ситуацію в місті під час брифінгу в Дніпропетровській обласній державній адміністрації

     Ситуація в Покрові спокійна та контрольована. До роботи повертається бізнес. Відкриті магазини та аптеки. Без збоїв працюють комунальні підприємства. Про це стало відомо під час брифінгу в Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.
     – Ситуація в Покрові контрольована. Завдяки Збройним Силам України, теробороні, поліції в місті спокійно, – розповів міський голова Покрова Олександр Шаповал. – Місто, як і вся Україна, працює на перемогу».
Половина ФОПів Покрова, які тимчасово закривалися, знову працюють. Відкрилися кав’ярні, невеличкі продовольчі магазини, перукарні. Місто «оживає», зазначив Олександр Шаповал.
     – Містоутворююче підприємство Покровський гірничо-збагачувальний комбінат весь цей час працювало. Постійно спілкуємося з керівництвом підприємства Procter & Gambl, аби воно відновило роботу найближчим часом, – сказав міський голова.
     Працюють комунальні підприємства. Є світло, газ, вода. Необхідними ліками та обладнанням забезпечені медзаклади. Школярі навчаються дистанційно. Відкриті аптеки та продовольчі магазини. На полицях є все найнеобхідніше.
     – Через місто пройшла майже 1 тис. переселенців. Більшість транзитом в напрямку західної України. Нині в місті зареєстровані 220 людей, з них 82 дитини. Для розселення є соціальні гуртожитки. Небайдужі мешканці пропонують своє житло. Забезпечуємо переселенців засобами гігієни та продуктовими наборами», – розповів Олександр Шаповал.
     Контакт-центр міськради Покрова — 0 800 505 600.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11