Колектив комбінату – міцна економічна та патріотична броня держави: більше 2 млн грн для зміцнення зсу – наша командна робота

     Минає вже 22-й день війни, розпочатої нахабним вторгненням рашистів на територію нашої єдиної України. Слава Богу, що сьогодні за ходом та наслідками бойових дій ми з Вами маємо можливість тільки спостерігати. Дякуємо за це нашим надійним захисникам – Збройним Силам, Національній гвардії, Територіальній обороні та всім-всім, хто боронить державу і наближає нашу спільну ПЕРЕМОГУ! Знаєте, для мене лейтмотивом 17-го березня стала фраза: “Я пишаюсь”! Наступні рядки будуть її продовженням та смисловим наповненням.
     Отже, Я ПИШАЮСЬ тим, що:
     1) У такий складний для країни час маю можливість працювати, отримувати кошти, годувати свого сина та перераховувати їх на потреби армії. Все це завдяки позиції власників комбінату і, звісно, нашого керівництва на чолі з Головою правління Сергієм Шуваєвим та його першим заступником Віктором Бондарцем. Ці мудрі та надзвичайно сильні керівники щодня знаходять потрібні слова та дії, щоб підтримати нашу армію і налаштувати колектив на ефективну роботу у надважких умовах:
     – Ми повинні так організувати роботу у кожному колективі, щоб виконати всі заплановані виробничі показники. Все для фронту, все для ПЕРЕМОГИ!
     І ми працюємо… злагоджено та наполегливо.
     2) В умовах надзвичайного дефіциту персоналу, через мобілізацію чоловіків та виїзд жінок за межі міста, області, країни, приймаються кардинально важливі рішення. Наразі Відділ кадрів та навчання, за спрощеною процедурою, направляє робітників ТОВ “Максіпромгруп” (які тимчасово не працюють) на підсилення технологічного процесу комбінату. Таким чином, люди, котрі наразі залишились без роботи у такий складний час, мають можливість отримувати заробітну плату, а підприємство – заповнювати прогалини, забезпечуючи нормальне функціонування виробничого ланцюга.
     3) Ранкова нарада з керівниками структурних підрозділів розпочалась з гордо вимовлених слів: “Доброго ранку, я з України!” Тепер вони стали нашим девізом.
     4) Наш колектив згуртовано підтримав ініціативу керівництва комбінату, і з честю віддав свій одноденний заробіток на користь підкріплення обороноздатності Збройних Сил України. А знаєте скільки ми з Вами разом зібрали? Ця сума сягнула 2 млн 75 тис. грн. Сьогодні вони перераховані на рахунок ЗСУ. Тож, ми з Вами – справжня КОМАНДА.
     5) Серед нас є справжні, безстрашні, щирі та мужні ПАТРІОТИ УКРАЇНИ, котрі добровільно пішли захищати Батьківщину від агресора. На сьогодні до лав ЗСУ зараховано 51 добровольця з комбінату.
     6) Наше підприємство дотримується всіх законодавчих норм та соціальних гарантій відносно тих чоловіків, які наразі захищають країну. Для цього видаються спеціальні накази, керуючись статтею 119 КЗпП України (“Гарантії для працівників на час виконання державних або громадських обов’язків”), Законами України: «Про військовий обов’язок і військову службу», «Про оборону України», «Про мобілізацію і мобілізаційну підготовку», Указом Президента «Про загальну мобілізацію», від 24.02.2022 р. №69. Цитуємо пункт наказу, котрий гарантує соціальний захист кожного військовослужбовця, який був призваний до ЗСУ: “Наказую звільнити від роботи працівників структурних підрозділів комбінату на період проходження військової служби у Збройних силах України під час мобілізації, на особливий період, до їх виходу на роботу (демобілізації), зі збереженням місця роботи, професії та середньої заробітної плати. ”Дякуємо, це дуже важливо. І, звісно, нехай наші хлопці, абсолютно всі, швидше повертаються додому.
     7) Наш колектив ПРАЦЮЄ, наші керівники ТРИМАЮТЬСЯ, мобілізуючи всі можливі сили, поставлені завдання ВИКОНУЮТЬСЯ, а разом ми ПЕРЕМАГАЄМО ворога за силою духу, єдністю і неймовірною вірою у МИРНЕ МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ І КОЖНОГО З НАС!
     Дорогі наші колеги, гарного, спокійного та доброзичливого вечора всім Вам. Зустрінемось завтра і промовимо разом наш девіз: “Доброго ранку, ми з України! І щиро пишаємося цим!”

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11