“Упевнено працювати і виконувати план – ось наша бойова задача”

     Такі слова від Голови правління комбінату Сергія Шуваєва стали логічним підсумком ще одного березневого трудового дня:

     – На наш колектив покладена відповідальна місія, визначена керівництвом держави – працювати, забезпечуючи людей роботою та заробітною платою, сплачувати податки до бюджету та зміцнювати економіку України. За таким курсом ми з Вами і прямуємо. Для цього підприємство забезпечено достатніми ресурсами для закупівлі електроенергії, газу та паливно-мастильних матеріалів. До речі, паливо у потрібній кількості надаємо і нашій територіальній обороні.

     Тож комбінат у цей нелегкий час працює у штатному режимі. Є певні проблеми в роботі гірничо-транспортних машин, що призвело до відставання з розкриву руди. Одночасно декілька роторних комплексів потребують вулканізації конвеєрних стрічок. Бригада Ремонтно-механічного цеху вже готова виправляти ситуацію. Обладнання Чкаловської збагачувальної фабрики через постійні зупинки під звучання тривожних сирен потребує часткової ревізії. З цією метою фабрика у найближчі дні зупиниться для проведення поточного ремонту.

     – Крім виробничих завдань, цей тиждень ми з Вами присвятили остаточному наведенню ладу та повноцінному забезпеченню бомбосховищ, закріплених за підприємством. В цілому, я задоволений результатом. Вже сьогодні можна говорити про те, що наші укриття надійно можуть захистити людей у разі реальної загрози. Наше головне завдання – зберегти життя та здоров’я персоналу і мешканців міста. До речі, досягнута домовленість з настоятелем найбільшого Храму отцем Анастасієм. Підвал цього священного місця теж буде служити надійним укриттям для 300 покровчан. Він достатньо світлий, просторий і теплий. Наразі біля Храму ведеться цілодобове чергування, а в разі необхідності двері до укриття будуть оперативно відкриті. Ми маємо бути готові до будь-якого розвитку ситуації і не ігнорувати сигналами тривоги. На нашій землі іде повномасштабна й агресивна війна, яка стосується кожного. Наша область уже теж зазнала авіаційних ударів, але на землі ворог не пробив міцну броню оборони. Давайте ж разом її укріплювати і надалі вірити тільки у краще – в нашу найшвидшу ПЕРЕМОГУ!, – підкреслив Сергій Павлович.

     Ми віримо! Знаємо, що так і буде! Наша Україна та всі ми – її захисники – вистоїмо, бо впевнені у власних діях, єдині та щирі у своєму найзаповітнішому бажанні!

     Все буде Україна!

 

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11