СВІТ ПРО УКРАЇНУ

Міжнародна підтримка

     Японія вводить заборону на експорт понад 300 товарів та технологій до РФ і Білорусі. Також вводиться заборона експорту нафтопереробного обладнання та супутніх технологій. Японія забороняє своїм компаніям співпрацю із 49 російськими компаніями, які пов’язані з військовим виробництвом. Крім цього, Японія дозволить спрощений в’їзд українцям, які рятуються від війни.

     Американський Сенат одноголосно ухвалив резолюцію про визнання Путіна воєнним злочинцем та закликав Міжнародний кримінальний суд у Гаазі розслідувати причетність російських військових до воєнних злочинів та злочинів проти людяності.

     Росія замість сина Байдена запровадила санкції проти його померлого батька. Покійного батька президента США звуть Джозеф Робінет Байден, а сина Джо Байдена – Джозеф Робінет Байден-молодший. Російські грамотії внесли його до списку без приставки «junior».

     Путін втрачає підтримку свого найближчого оточення олігархів через санкції, що створює передумови до заколоту, – повідомили у Центрі протидії дезінформації при РНБО.

Генштаб ЗСУ

     Стан, положення та характер дій сил оборони суттєвих змін протягом останньої доби не зазнали. Збройним Силам України вдалось завдати нищівних ударів по угрупованням військ окупантів на тимчасово зайнятих територіях України та, на окремих напрямках, перейти у контрнаступ.

     За підсумками попередньої доби, за рахунок дій протиповітряної оборони Повітряних Сил ЗСУ, було знищено три літаки (два з них СУ-34). Крім того, збито один вертоліт, три БПЛА оперативно-тактичного рівня та дві крилаті ракети. Додаткова інформація зараз уточнюється. Авіація Повітряних Сил продовжувала завдавати ракетно-бомбових ударів по наземних цілях. Було здійснено дев’ять авіанальотів на колони техніки та скупчення військ окупантів.

     Окупаційні війська продовжують нанесення ракетно-бомбових ударів по інфраструктурі та густонаселеним районам українських міст.

     Основні зусилля окупантів зосереджуються на закріпленні та утриманні раніше зайнятих рубежів та районів оборони. Противник продовжує нести втрати та відступає на окремих напрямках.

     Дякуємо нашим Збройним Силам, Нацгвардії та бійцям тероброни за мужність, стійкість і витримку, за те, що справно перетворюєте путінську орду на добриво. Бо вже весна і невдовзі на нашій землі ряснітиме пшениця для смачної паляниці!!!

     ПЕРЕМОГА за нами! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11