З Днем Українського добровольця!

     Сьогодні, 14 березня, в Україні відзначають День Українського добровольця. Адже саме цього дня, одразу ж після завершення буремних подій Революції Гідності, навесні 2014 року, на полігон Нові Петрівці прибули півтисячі активістів з Майдану, для формування першого добровольчого батальйону. За покликом серця на захист держави ставало все більше патріотів, які вже тоді, не шкодуючи власного життя, готові були стати надійним щитом на варті Незалежності та територіальної цілісності нашої єдиної України.
     Українські бійці вже 8 років (з моменту початку російсько-української війни на Донбасі) ведуть запеклу боротьбу, захищаючи державні кордони. Після повномасштабного вторгнення загарбники щодня отримують гідну відсіч від наших Збройних Сил, територіальної оборони, та Нацгвардії, до складу яких ввійшли наші мужні, сильні, загартовані патріотичним духом, добровольці. Саме Ваші воля, рішучість і упевнені дії, безмежне прагнення до ПЕРЕМОГИ над рашизмом та Україна у серці – вселяють у кожного з нас віру тільки у мирне і спокійне небо над нашою рідною Батьківщиною! Дякуємо Вам, наші рідні хлопці, за те, що поряд, за те, що відчайдушно боретесь із ворогом заради майбутньої України – неймовірно квітучої, безмежно багатої та щасливої, а головне – єдиної, за духом і покликом серця!
     До добровольчих загонів у воєнний час долучились і цивільні мешканці, котрі виганяють ворога, власноруч зупиняючи його техніку, котрі займаються благодійністю, допомагаючи нашій армії, котрі працюють, щоб розвивати економіку та підтримувати захисників. Всі ми зараз – хоробрі серцем, незламні добровольці з надможливими силами, якими керує любов до рідної Батьківщини!
     Тож, ми віримо у нашу спільну Перемогу, адже ніхто не взмозі порушити кордони свободи волелюбного козацького роду, якому ніколи не буде переводу!
     Світла памʼять та низький уклін кожному добровольцю, котрий хоробро загинув на полі бою і долучився до небесного батальйону, який наразі захищає небо над ненькою-Україною!
     Ще і ще раз щиро дякуємо всім добровольцям, захисникам і захисницям за те, що здобуваєте мир в Українї. Бажаємо Вам і Вашим родинам, кожному українцю, міцного здоровʼя, витримки, бадьорості духу та непохитної віри у наше світле МАЙБУТНЄ! Ми Вас чекаємо додому з Перемогою!
     З глибокою повагою, колектив комбінату

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11