«Ситуація в нашому регіоні залишається контрольованою»

     Саме з такими словами звернувся до керівників комбінату Голова правління Сергій Шуваєв.
     – Можу сказати, що за 100 км на Схід та Захід він нас ситуація залишається контрольованою. Біля Енергодару та Кривого Рогу поки що скупчення ворожих військ не спостерігається. Дуже важка ситуація у Василівці – це за 40 км від Запоріжжя. Цей населений пункт практично зрівняли із землею, але він все одно залишається під контролем українських військ.
     Всі залежні від нас завдання по облаштуванню, укріпленню та постачанню наших блок-постів наразі вирішені. Будуть з’являтись нові вводні – будемо оперативно на них реагувати.
     Щодо зняття готівки – наразі банкомати поповнили. 
     Стосовно роботи нашого підприємства – нічого нового не додам. Працюємо і виконуємо всі поставлені завдання. Жодної паніки в колективах не має бути. Поки що все під контролем, – зазначив Сергій Павлович.
     Технічний директор Віктор Бондарець додав прохання МКП “Покровводоканал” стосовно сплати комунальних платежів жителями міста. Від цього залежить виплата заробітної плати працівникам цього підприємства.
     – Ми з Вами бачимо, що комунальні служби та підприємства у місті працюють щодня. Давайте і ми вчасно будемо сплачувати за споживання комунальних послуг, – звернувся Віктор Іванович.
     Гуртуємось заради нашої спільної ПЕРЕМОГИ! Все буде УКРАЇНА!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11