Покровський ГЗК працює: виробничі потужності в роботі, бомбосховища готові, персонал проінформований, ведеться оперативна допомога місту і територіальній обороні

     Останній понеділок зими, 28 лютого, працівники Покровського гірничо-збагачувального комбінату розпочали на робочих місцях. Все обладнання та структурні підрозділи підприємства (до особливого розпорядження, але будемо сподіватись, що його не буде) працюють у штатному режимі.

     З початком нового трудового тижня технічний директор підприємства Віктор Бондарець провів традиційну селекторну нараду з начальниками структурних підрозділів. Він доповів про оперативну ситуацію на комбінаті та взаємодію з усіма міськими, правоохоронними, медичними та військовими структурами.

     За півгодини під керівництвом Віктора Івановича всі працівники Апарату управління попрямували до найближчого бомбосховища, яке розташоване та території колишньої пожежно-рятувальної частини №55. Варто зазначити, що приміщення – досить велике і здатне прихистити не одну сотню людей. Воно облаштоване достатньою кількістю місць для сидіння, водою, санвузлом та засобами для пожежогасіння. Під час діалогу з персоналом Віктор Бондарець розповів ось що:

     – Шановні колеги, зараз наша з Вами задача №1 – в жодному разі не панікувати. Намагайтесь керуватись «холодним розумом», мисліть послідовно та логічно. Хочу зазначити, що наше підприємство тісно співпрацює з місцевою владою, правоохоронними органами, медиками і територіальною обороною. Ми виділяємо всю необхідну техніку для перевезення блоків та формування огорожі навколо нашого міста. На вихідних був організований підвіз гарячого харчування для бійців тероборони. Чоловіки, котрі працюють на комбінаті, залучені до нічного патрулювання міста разом з правоохоронними органами. Таким чином, ми захищаємось від випадків мародерства та інших злочинів, які актуалізуються під час воєнного стану у державі. Тому закликаю кожного з Вас під час перебування на вулиці завжди мати при собі посвідчення особи і спокійно реагувати на прохання поліції щодо пред’явлення паспорту. Особливо пильними у цьому питанні необхідно бути працівникам, котрі йдуть на роботу чи повертаються з роботи під час комендантської години. Список з Вашими прізвищами надано до правоохоронних органів, тому патрульним необхідно буде ідентифікувати Вашу особу за паспортом і перепусткою. Підприємство відгукнулося на прохання медиків з приводу здачі крові для поранених військових. Сьогодні ми відправили першу делегацію бажаючих до Нікопольського центру переливання крові. До нас звернулись з Дніпропетровської обласної лікарні ім. Мечникова з проханням допомогти медикаментами, які дуже потрібні пораненим солдатам. Наразі займаємось цим питанням. Також розробили ескіз та на базі Ремонтно-механічного цеху виготовляємо протитанкові «їжаки». Тобто разом ми робимо все можливе, щоб захистити нашу територію – місто, район, область та всю Україну – від ворожого вторгнення! Я дякую кожному працівнику, хто долучається до оборони нашої території, та всебічно допомагає в цьому.

     У ці складні часи Покровський ГЗК працює у штатному режимі, але ж Ви маєте розуміти, що ситуація змінюється кожної години. У разі сигналу тривоги під час робочого дня, ми з Вами маємо діяти послідовно: зупинити обладнання, вимкнути світло та заховатись в укриття. До речі, на балансі нашого підприємства 4 бомбосховища, розташованих в межах міста: перше – те, в якому ми з Вами знаходимось зараз, друге – на території Ремонтно-будівельного цеху, третє – в межах Автотранспортного цеху, четверте – з південної сторони дендропарку, біля споруд колишнього ОРСу.

     Після виступу керівника дуже приємно було чути запитання від наших колег (особливо жінок) з приводу того, чим вони можуть допомогти армії вже сьогодні. Віктор Іванович ще раз подякував за таку небайдужість, і сказав, що всі потреби буде озвучувати під час селекторних нарад, котрі проводяться двічі на день.

     Під час тренувальних зборів (нехай вони такими і залишаться) у бомбосховищі фельдшер медпункту АТЦ Олена Цимарнікова розповіла присутнім послідовність дій під час надання першої долікарської допомоги. Також уточнили, які медикаменти мають бути у тривожній аптечці. Начальник відділу з надзвичайних ситуацій комбінату Володимир Малий докладно і зрозуміло доніс до колег порядок дій під час тривожного сигналу. Важливу інформацію від цих фахівців ми розташуємо окремо.

     Все буде УКРАЇНА! Ми тільки ЗА МИР на території нашої рідної, єдиної, суверенної та незалежної держави! Наша Україна та її захисники – незламні, вони – найкращі у світі! Ми віримо у ПЕРЕМОГУ ПРАВДИ і СПРАВЕДЛИВОСТІ!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11