У Покрові вшанували воїнів-інтернаціоналістів

     Сьогодні, у день 33-ї річниці виведення військ з Афганістану, в Україні вшановують учасників бойових дій на території інших держав. У Покрові урочистості з нагоди цієї пам’ятної дати відбулися біля Меморіального комплексу «Алея Слави». Тут зібрались ветерани-афганці (на чолі з головою Покровської міської організації ветеранів Афганістану Олександром Грінером) та інші воїни-інтернаціоналісти, представники влади та громадськість.

      Церемонію нагородження з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав провів секретар міської ради Сергій Курасов. За популяризацію військово-патріотичного виховання молоді, активну життєву позицію грамотою міського голови були нагороджені такі учасники бойових дій в Афганістані: Костянтин Грибачов, Сергій Кравченко (працівники Покровського ГЗК) і Микола Мінтій

     Матерям, чиїх любих синів забрала безжальна війна, подарували квіти та висловили щирі слова вдячності за те, що виховали справжніх чоловіків.  

     Осторонь цієї пам’ятної дати не залишилось і наше підприємство. Родинам загиблих воїнів-інтернаціоналістів, а також ветеранам-афганцям була виділена матеріальна допомога від профспілкового комітету комбінату. Підприємством також надані автобуси, якими учасники урочистого заходу дістались до кладовища і поклали квіти на могили своїх товаришів, синів, батьків, братів, чоловіків…

     Олександр Грінер, від імені всіх афганців Покровської міської організації, подякував керівникам Покровського ГЗК – Сергію Шуваєву, профспілки комбінату – Євгену Запускалову та очільнику міста – Олександру Шаповалу, за всебічну підтримку і допомогу.

     Під час заходу всіх, чиє життя обірвалося при виконанні військового обовʼязку, вшанували хвилиною мовчання. Памʼять про загиблих у роки воєнних конфліктів за межами держави та при виконанні військового обовʼязку вшанували покладанням квітів до Меморіалу воїнам, полеглим в Афганістані.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11