Шановні працівники та ветерани органів місцевого самоврядування, шановні депутати!

     7-го грудня в Україні відзначають професійне свято всі ті, кому випала відповідальна місія представляти інтереси громади, дізнаватися про її проблеми та докладати максимум зусиль для їх вирішення – працівники органів місцевого самоврядування.
     Цей важливий день стоїть у ряду дат, пов’язаних із здобуттям Україною незалежності, а також розбудовою державності та демократії. Він об’єднує людей з активною життєвою позицією, лідерів територіальних громад. Адже саме на працівників місцевого самоврядування та депутатів покладена велика відповідальність за соціально-економічний стан нашої громади, благополуччя покровчан, створення комфортних умов проживання для мешканців Покрова та Шолохівського старостинського округу. Нам дуже приємно, що до складу депутатського корпусу Покровської міської ради входять представники містоутворюючого підприємства – Покровського гірничо-збагачувального комбінату, депутати від політичної партії «За майбутнє»: Голова правління АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК» Сергій Шуваєв, начальник юридичного управління Людмила Сорокіна, очільник Автотранспортного цеху Роман Меркулов, провідний інженер з експлуатації АТЦ Віталій Малий, гірничий інженер з охорони праці Тетяна Постельняк. Також у складі політсили «За майбутнє» заступник начальника ТОВ «Максіпромгруп» Андрій Барабах. А ось начальник Покровського кар’єру Вячеслав Ніколайчук трудиться на благо нашої громади, відстоюючи інтереси покровчан та комбінату на районному рівні, входячи до складу Нікопольської районної ради.
      З нагоди свята хочемо висловити вдячність усім працівникам органів місцевого самоврядування та депутатам за сумлінну і самовіддану працю, за високий професіоналізм, компетентність та відповідальність, активну громадську позицію у розбудові нашого рідного міста та побажати їм і надалі бути принциповими у відстоюванні інтересів нашої громади. Також зичимо доброго здоров’я, щастя, нових професійних здобутків, оптимізму і мужності, творчої наснаги та родинного благополуччя!
З повагою,
колектив Покровського ГЗК

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11