Шановні військовослужбовці! Щиро вітаємо Вас з Днем Збройних Сил України!

     Це свято відзначається щорічно 6 грудня в день ухвалення в 1991 році закону України «Про Збройні Сили України».

     Збройні Сили України – це військове формування, на яке покладаються оборона країни, захист її суверенітету, територіальної цілісності і недоторканності. Вони забезпечують стримування агресії проти України та відсіч їй, охорону повітряного та підводного простору держави. Тобто, 6-го грудня вітаємо наших нинішніх та відставних захисників!

     Ми дякуємо кожному, хто стоїть на захисті українських кордонів, неподільності та єдності нашої Батьківщини. Завдяки Вам, захисники й захисниці, ми маємо змогу жити під мирним небом, виховувати дітей, працювати та розбудовувати нашу країну.

     Притаманні Вам хоробрість, звитяга, непереможна сила духу та безмежна любов до рідної країни є запорукою її незалежності. Для Вас справа честі – пильнувати мир і спокій наших громадян. Зі зброєю в руках Ви відважно бороните державу. Пам’ятаємо кожного, кому ця боротьба коштувала життя, низько вклоняємося перед їхнім подвигом. Шануємо і ветеранів Збройних Сил України.

     Дорогі військовослужбовці, Ви знаєте, що за Вашими надійними плечима – доля Ваших рідних, друзів та близьких, всього українського народу – майбутнє України. Тому, відчуваючи підтримку населення, Ви не втрачаєте віру в перемогу, навіть коли ситуація на фронті стає вкрай небезпечною. Ми пишаємося, що в колективі комбінату є чимало мужніх чоловіків, які, наслідуючи приклад наших прадідів, дідів, батьків, обрали для себе нелегку, але гідну місію – служити Україні.

     Тож зичимо Вам повсякчас міцного здоровʼя, козацької витривалості, мудрості та наснаги. Вдома – родинного затишку, любові, гармонії і тепла!

З глибокою повагою,

ПРАВЛІННЯ ТА ПРОФКОМ

АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК»

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11