Депутати партії “За майбутнє” провели особистий прийом

 

      Днями у приміщенні Культурно-розважального центру АТ “ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК” пройшов особистий прийом депутатів міської ради від партії “За майбутнє”. З покровчанами спілкувались місцеві обранці (Людмила Сорокіна і Тетяна Постельняк) на чолі з Сергієм Шуваєвим – Головою правління Покровського гірничо-збагачувального комбінату. Питань було небагато, і жодне з них не залишилось без уваги.

 

     Першим до депутатів звернувся працівник Залізничного цеху Покровського ГЗК Валерій ШЕВЕЛЬОВ з дружиною Людмилою. Родина прийшла просити допомоги у лікуванні, яке необхідне чоловікові.

Історія захворювання чоловіка розпочалась із того, що в лютому цього року йому діагностували гепатит С. Тривале і дороге лікування принесло свої плоди.

      У жовтні під час відпустки Валерій Шевельов поїхав до Києва, де вирішив пройти обстеження, щоб перевірити стан свого здоров’я. Вердикт – гепатоцелюлярна карцинома з ураженням хребта та загрозою його перелому. Простими словами, це онкозахворювання, розвиток якого став наслідком гепатиту С. Основне лікування – курс хіміотерапій (одна коштує 9 тис. грн, а їх вже зробили 10), дорогих крапельниць (одна коштує більше 3 тис. грн) та чисельних медикаментів, які треба приймати постійно протягом 3 місяців – до моменту повторної консультації у столичній клініці “Інновація”.

 

     Аби не втратити дорогоцінного часу, родина Шевельових зуміла зібрати кошти і зробити перші необхідні процедури. На цьому бюджет було вичерпано. Чоловік, який вже більше 40 років працює на комбінаті, з них 36 – машиністом електровоза, поки що знаходиться на тривалому лікарняному. Дружина, музичний керівник дитсадка, і син Артем (помічник машиніста електровоза в Залізничному цеху) з усіх сил підтримують коханого чоловіка та люблячого батька, готові разом з ним боротися за повноцінне одужання. Тільки для цього родині необхідна допомога небайдужих людей.

 

Кожна Ваша гривня стане золотою монеткою, важливим внеском у благородну справу. Давайте разом допоможемо Валерію Миколайовичу повернутись до нормального життя. Він прагне і вірить у те, що одного дня нестерпний біль мине і він знову сяде за кермо свого “залізничного коня”.

Реквізити картки для допомоги “Банк Кредит Дніпро”: 4211 1309 0076 3147

Контактний телефон: (096) 51 20 218 – Валерій Миколайович ШЕВЕЛЬОВ.

 

      Вислухавши складну історію колеги, Сергій Шуваєв запропонував йому допомогу у вигляді придбання ліків за підтримки благодійної організації. Попередня домовленість з її керівником була досягнута під час прийому. Валерій Шевельов у телефонній розмові підтвердив, що йому дійсно допомогли. Також місцеві обранці ведуть перемовини з метою пошуку шляхів до безкоштовних державних програм для хворих з таким діагнозом.

     До приймальні депутатів також завітав новообраний голова гаражного кооперативу “Благодатне” Сергій Савеленко. Говорив про те, що наразі наводить лад на території, яка нещодавно стала зоною його відповідальності. Просив допомогти з підвезенням щебеню, який буде використаний для благоустрою кооперативу. На це прохання Сергій Павлович відповів, що щебінь, який надходить до комбінату з Нікопольського заводу феросплавів, наразі став дефіцитним, бо активно використовується для навколишнього будівництва. Але у допомозі не відмовив. Запевнив, що транспорт з щебенем для гаражного кооперативу буде виділений.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11