Дмитро ЖЕРАВОВ: «Ми захищали Схід України, щоб війна не прийшла в наші домівки»

     Таку думку в розмові з «ЗМ» висловив наш колега, оператор з обробки інформації та GPS-моніторингу відділу економічної безпеки, Дмитро ЖЕРАВОВ. Дмитро Іванович поповнив ряди нашого колективу в серпні цього року.

      У буремні часи 2014-го наш герой був співробітником Орджонікідзевського міського відділу УМВС України у Дніпропетровській області. Влітку цього ж року він добровільно зголосився взяти участь у військовій місії на Сході України. Так 31-річний старший лейтенант (нині капітан) у складі зведеного загону, разом з добровольцями з усієї Дніпропетровської області, потрапив в зону АТО. Дмитро Жеравов виконував свій обовʼязок перед державою в Донецькій, Луганській, Харківській областях. Військові патрулювали територію, стояли на блокпостах, були залучені у виявленні підозрілих осіб, які б могли брати участь у провокаціях, протидіяли масовим безладам.

      P.S.: З кожним новим знайомством з нашими захисниками, ми вкотре переконуємося, що притаманні їм мужність, відвага, сміливість, незламний дух, військовий хист є запорукою того, що Україна завжди залишатиметься суверенною державою під надійним захистом її патріотів.

      Детальніше читайте в газеті «ЗМ» №35.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11