Де будуть приймати маленьких покровчан?

      Покров продовжує активно співпрацювати з Українським фондом соціальних інвестицій (УФСІ). Ця дружба розпочалася у жовтні 2020-го року, коли місто, пройшовши конкурсний відбір, стало учасником проекту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури. УФСІ VII», який фінансується Урядом Німеччини через банк розвитку KfW. Він має на меті покращення умов надання послуг первинної медико-санітарної допомоги у нашому місті. Минулого року амбулаторії м.Покров, за умовами, проекту, вже отримали медичне обладнання, засоби індивідуального захисту, а також швидкі тести.
      Наразі міський голова Олександр Шаповал підписав рамкову угоду за субпроектом «Покращення умов надання первинної медичної допомоги у амбулаторії ЗПСМ №5 ЦПМСД Покровської міської ради, м. Покров, Дніпропетровська область/KfW». Згідно з нею у будівлі дитячої поліклініки буде проведено капітальний ремонт, в тому числі будівельники облаштують пандус та виконають утеплення фасаду.
      А поки триватимуть всі вищезазначені модернізаційні роботи, сімейні лікарі та педіатри, котрі приймали маленьких пацієнтів в амбулаторії №5 (дитячій поліклініці), будуть переведені до приміщення колишнього пологового будинку.
      На цьому співпраця Покрова з УФСІ не завершується. Наразі вже підписано рамкову угоду, згідно з якою місто отримало дозвіл на проведення тендеру щодо виконання ремонтно-будівельних робіт в АЗПСМ №4 (доросла поліклініка).
     За інформацією прес-служби міського голови

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11