У школах Покрова пролунав перший дзвоник

     Яскраві стрічки та бантики, ділові костюми та стильні зачіски, веселі посмішки та сумні вирази на обличчі, гордість батьків та вчителів – сьогодні, 1-го вересня, учні Покрова та всієї України пішли до школи.

     З самого ранку біля всіх навчальних закладів міста було дуже людно. Батьки давали настанови своїм дітям і пишалися тим, що вони стали ще на рік старшими, а шкільні друзі щиро теревенили на подвір’ї, радіючи зустрічі. Спостерігаючи за цим приємним видовищем, завжди виринають особисті спогади цієї прекрасної, чарівної, надзвичайно цікавої і незабутньої – шкільної пори.

     Цьогоріч на владному рівні було прийняте рішення про проведення урочистих лінійок тільки для тих, хто вперше йде до країни знань, і для тих, хто останній рік навчається у загальноосвітніх закладах. Тому першачки і випускні класи взяли участь у загальних святкуваннях, а всі інші учні розішлись по своїх класах.

     На святі Першого дзвоника у Навчально-виховному комплексі №1 лінійка розпочалась із запрошення її головних дійових осіб – двох класів першачків та найстарших учнів, яких зустрічали бурхливими оплесками.

     Школярів, батьків та весь педагогічний колектив привітала директор НВК №1 Зоя Пархоменко. Вона зазначила, що цьогоріч навчальний заклад поповнився 60-ма новими учнями. Підкреслила, що першачки обов’язково стануть гідним доповненням їхньої дружної шкільної родини. Побажала дітям наснаги у навчанні, батькам – терпіння, вчителям – продуктивної праці у новому навчальному році.

      Наймолодші дітлахи зворушливо прочитали свої перші шкільні вірші, а найстарші з тремтінням у серці дарували присутнім сентиментальну пісенну композицію.
      Право озвучити мелодію першого дзвоника було надано вчителям перших та випускного класу.
      Після цього кульмінаційного моменту одинадцятикласники вишикувались аркою, побудувавши першачкам живу дорогу до країни знань.

     Дорогі вчителі, любі наші діти, батьки, вітаємо Вас з початком нового шкільного року! Це свято для всіх нас відкриває сторінку цікавих вражень та пізнання незвіданого. Тож бажаємо Вам міцного здоров’я, величезного натхнення, терпіння та завзяття на шляху до здобуття нових знань, досягнення найвищих вершин та будівництва гідного майбутнього для нашого міста та всієї України!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11