Розпочалась кампанія з вакцинації працівників комбінату

З 4-го серпня стартувала організована вакцинація працівників АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК» проти коронавірусної хвороби СОVID-19. Попереднє бажання отримати щеплення висловили більш 300 представників нашого колективу.

Пунктом проведення щеплень став Культурно-розважальний центр Покровського ГЗК. Для цього було спеціально облаштоване спеціальне приміщення. Саме там мобільна бригада медичних працівників новоствореного підприємства КНП «Покровської сільради» провела вакцинацію працівників підприємства. У перший день правом отримати вакцину скористалися 120 співробітників комбінату.

Медики використовують американський препарат Moderna. Його виробники та медики наголошують на тому, що ця вакцина стала другою в світі, котра після завершення трьох етапів клінічних досліджень продемонструвала високу ефективність у запобіганні зараження коронавірусом.

Цей процес триватиме і надалі. Адміністрація підприємства упевнена, що щеплення проти СОVID-19 – єдиний шлях для отримання колективного імунітету для його працівників.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11