Шановні колеги, містяни, дорогі наші ветерани! Прийміть найщиріші привітання з Днем Великої Перемоги!

     Цьогоріч ми з Вами вже 76-й раз звеличуємо Подвиг героїв наймасштабнішої війни людства – Другої світової. 9 травня – це свято, сповнене відчуттям гордості за наш нескорений і непереможний народ. Воно пронизане сльозами надзвичайного горя за втрачені молоді життя і скалічені долі та безмежного щастя – за подарований мир!

     На жаль, та війна залишила кривавий слід в історії людства, забрала мільйони життів. Пам’ять про її жертв і полеглих на полі бою героїв вічним вогнем палає на меморіалах та в серцях вдячних нащадків.

     Дякуємо і вклоняємося нашим сивочолим ветеранам… за врятоване сьогодення, можливість жити на рідній землі. Медалі та ордени — почесні нагороди, що велично сяють на їхніх грудях, крізь призму років нагадують про страшні випробування, які судилося пройти у той пекельний час. Але вони з честю і гідністю давали відсіч нацистській навалі, відважно боролися у запеклих боях. Йшли до кінця, але не здавалися. Незважаючи на біль і страждання, наближали таку жадану для всіх Перемогу.

     Подвиг фронтовиків-визволителів і борців у тилу – безцінний, закарбований у пам’яті та на сумних сторінках історії України. Берегти його, передавати через покоління та ніколи не забувати цей вічно червоний день календаря – наш святий обов’язок в ім’я поваги і миру.

     Важко констатувати, але ми втратили ще двох ветеранів Другої світової і нашого комбінату, яким минулого року вручали квіти та особисто дякували за Перемогу – Романа Адамовича Судольського і Віктора Григоровича Мельникова. Разом з ними згадаємо й інших шановних героїв, які за останній час відійшли у вічність – Андрія Івановича Черепа, Павла Тарасовича Гуру, Василя Пилиповича Хлівного, Миколу Олександровича Єлишева та багатьох інших. Вічна їм Слава та доземний уклін!

     Дорогі ветерани, діти війни, колеги, покровчани! Від усього серця бажаємо Вам міцного здоров’я, достатку, бадьорості духу, родинного тепла, затишку. Безхмарного мирного неба та світлого майбутнього для нас і прийдешніх поколінь!

З глибокою повагою,

Сергій ШУВАЄВ,

Голова правління

АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК»,

Євген ЗАПУСКАЛОВ,

голова профспілкового комітету

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11