Ласкаво просимо на бази відпочинку!

     Бази відпочинку нашого комбінату відкрили свої двері для відвідувачів, але, звісно, з дотриманням усіх карантинних правил та обмежень! На відміну від минулого року, коли через пандемію автобуси централізовано не возили відпочивальників, у 2021-му рух пасажирського транспорту за всім відомими маршрутами відновлено. Тому інформуємо Вас про графік відправлення автобусів до наших мальовничих оазисів.

      Відсьогодні, 6-го травня, до Олексіївської затоки (Бази відпочинку ЧЗФ «Нептун», Чкаловського №2 і Покровського кар’єрів «Хвиля» та «Білий лебідь», а також РМЦ «Левада») поїздки здійснюються щодня, крім вівторка та середи, якщо вони не є святковими.

      Автобус відправляється від станції Калініна (Старий вокзал) о 9.00 та 17.00. Маршрут руху – по робочим зупинкам: Новий вокзал — 35 мікрорайон — Олексіївка.

      На базу відпочинку АТЦ «Майамі», яка розташована на 14-му спорудженні, автобус ходитиме тільки у вихідні та святкові дні.

      Акцентуємо на тому, що у цьому напрямку транспорт відправляється від великого АТБ о 9.00 і 17.00. Автобус також забирає людей з робочих зупинок: Новий вокзал — Старий вокзал — 14 — спорудження.

      Приємного і безпечного всім відпочинку!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11