ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ВИЗВОЛЕННЯ МІСТА

 

Шановні ветерани, працівники комбінату, покровчани!

Щиро вітаємо Вас з Днем визволення рідного міста!

 

      Сьогодні, 4-го лютого, ми відзначаємо 77-у річницю визволення нашого міста від загарбників. Майже вісім десятиліть віддаляють нас від лихих подій Другої світової війни, а свідків тих полум’яних часів з роками залишається все менше. Але ми свято бережемо в пам’яті кожне слово, переказане нашими ветеранами, шануємо їхній безсмертний подвиг в ім’я миру. Не забуваємо про тих, хто героїчно боронив рідну землю зі зброєю в руках та самовіддано працював у тилу, хто загинув, визволяючи наш рідний край від нацистських окупантів.

 

     Шлях до мирних днів, до того часу, як відгриміли останні залпи гармат над нашим краєм, був неймовірно важким. Жорстока війна з окупантом зачепила чи не кожну родину, принесла багато страждань та гірких сліз. Наші діди та прадіди відважно боронили рідну землю, іноді ціною власного життя.

Схиляємо голови перед вічною пам’яттю тих героїв, чиї серця перестали битися на полі бою. Дякуємо живим визволителям за мирне небо і можливість будувати майбутнє.

     На жаль, у Покрові з плином часу ветеранів Другої світової війни з кожним роком стає все менше… Але всі вони – і ті, що поряд, і ті що відійшли у вічність, завжди залишаться для нас прикладом мужності та незламності у боротьбі за свою країну.

      Високий патріотизм, виплекана любов до Батьківщини відрізняють український народ. Сучасні захисники також демонструють надзвичайну сміливість та стійкість, самовіддано відстоюючи цілісність державних кордонів. Ми віримо, що ці герої не підведуть своїх пращурів і теж повернуться з Перемогою!

     Тож у цей символічний день бажаємо нашим ветеранам, захисникам, їхнім сім’ям та всім жителям Покрова міцного здоров’я, добра, злагоди, родинного затишку і тепла. Нехай поля української землі рясно квітнуть, а здобуте величезною ціною мирне небо завжди височіє над просторами нашого рідного Покрова та всієї України!

 

З глибокою повагою,

Сергій ШУВАЄВ,

Голова правління

АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК»,

депутати партії «За майбутнє»

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11