Шановні працівники комбінату!

 

     Новий рік та Різдво – це добрі і світлі свята, які мають чарівну енергетику, здійснюють наші мрії, дарують радість зустрічі з рідними та близькими, тепло родинного вогнища. У цей неймовірний період ми відчуваємо душевне піднесення, підсумовуємо минулі здобутки, будуємо плани на майбутнє.

     2020-й, безумовно, видався складним і незвичайним, сповненим тяжких випробувань. В умовах карантинних заходів опинився увесь світ. Ми змушені були пристосуватись до такого життя. Світова і державна економіка зазнали значних втрат у багатьох галузях, ця хвиля не оминула і наш комбінат. Але не-зважаючи на всі виклики, підприємство продовжувало працювати і розвиватися, виконувати стратегічні завдання, рухаючись у напрямку своєї мети. Завдяки плідній праці і наполегливості нашого колективу вдалося завершити цей рік з гідними виробничими показниками. За що я вдячний кожному, хто працює на благо підприємства.

      Зичу, щоб Ваша важлива праця завжди була плідною та натхненною, дарувала лише радість та задоволення! Нехай у Вашому житті панують здорова атмосфера, мир, злагода і гармонія. Хай Новорічні та Різдвяні свята принесуть у Ваші оселі спокій та впевненість у майбутньому!

З повагою, Володимир ПОСТОЛОВСЬКИЙ,

Голова Наглядової ради

АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК»


Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11