Шановні колеги, покровчани, дорогі друзі! Щиро вітаю Вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

 

     Новорічні та Різдвяні свята – це завжди пора любові, душевного тепла і віри тільки в краще. У важкому високосному 2020-му, ми з Вами, як ніколи, змогли усвідомити, що таке справжнє щастя. Щастя – це коли рідні та найближчі для нас люди здорові. Все інше відремонтуємо, купимо, збудуємо, досягнемо, переможемо. З таким гаслом колектив Покровського гірничо-збагачувального комбінату і намагався день за днем, місяць за місяцем, крокувати тільки вперед, бо здаватися – не наш принцип.

     Хочу звернутись до однієї з мудростей, яку, сподіваюсь, Ви розділите зі мною: «Якщо постійно рухатись прямо, далеко не дійдеш». І це дійсно так. Без життєвих випробувань, перешкод та проблемних ситуацій, ми б не навчились боротись за власні здобутки, шукати раціональні та найбільш ефективні рішення, перемагати і досягати успіхів. Наш колектив довів це, з гідністю подолавши всі випробування року, що минає.

У першу чергу, ми зуміли протистояти пандемії коронавірусу, знайшовши в собі джерело неймовірної сили. Разом наполегливо працювали, ремонтували, модернізували, приймали дуже складні рішення і продовжували примножувати виробничі здобутки. При цьому не забували дотримуватись усіх протиепідемічних заходів. Ми не панікували, а навпаки, як ніколи, проявляли надзвичайне бажання працювати. Така наполегливість призвела до позитивних результатів: виробничі показники – перевиконали, можливі проєкти – втілили у життя, фундамент для стабільної роботи комбінату у наступному році – забезпечили! І все це завдяки тому, що ми були разом.

      Хочу подякувати кожному працівнику підприємства за відданість своїй справі та безцінний внесок у спільний успіх. Отже, 2020-й завершуємо з перспективними планами на майбутнє. Вірю, що ми обов’язково їх досягнемо!

Бажаю всім, щоб у прийдешньому 2021 році здійснилися всі Ваші мрії та сподівання. Нехай він стане роком оздоровлення нації, миру, злагоди і процвітання, сприятливим для комбінату та Покрова, принесе стабільність і благополуччя, добробут і реальні зміни на краще.


З повагою,

Сергій ШУВАЄВ, Голова правління

АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК»,

депутат Покровської міської ради


Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11