ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ЕНЕРГЕТИКА

 

Шановні колеги, енергетики та ветерани галузі!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята – Дня енергетика!

      Щорічно 22-го грудня ми відзначаємо професійне свято справжніх фахівців своєї справи, від яких залежить стабільна життєдіяльність кожного підрозділу Покровського гірничо-збагачувального комбінату, – наших енергетиків

      Переоцінити значення енергетичної служби для підприємства доволі важко. Від організованої, чіткої роботи, професійності та вимогливості кожного з Вас, залежить надійне забезпечення електроенергією гірничорозкривного та збагачувального обладнання кар’єрів і фабрик. Що там казати – без Вашого внеску ми б не змогли працювати в комфортних умовах та повноцінно жити, користуючись всіма благами – світлом, теплом, водою.

      Для Вас цей рік був доволі важким. Ви були зобов’язані відповідати на справжні виклики, пов’язані із змінами законодавчої бази України. З огляду на це – осучаснювати всі енергетичні системи комбінату, модернізувати, оптимізувати та зміцнювати їх надійність. Визнаємо, у Вас це вийшло, завдяки сумлінній, самовідданій праці, помноженій на високий професіоналізм та відповідальність.

     Щира подяка Вам за безцінний внесок в енергостабільність нашого підприємства!

     Тож, бажаємо Вам міцного здоров’я та наснаги у нелегкій праці. Нехай мир і злагода панують у Ваших домівках, а результати роботи стануть міцним фундаментом для нових здобутків підприємства впродовж наступних років. Хай усвідомлення важливості Вашої професії, відповідальності, що пов’язана з нею, надає невичерпних сил та надихає на нові трудові звершення!

З повагою,

ПРАВЛІННЯ ТА ПРОФКОМ

АТ “ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК”

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11