Дорогі колеги, покровчани, дітлахи! Щиро вітаємо Вас зі світлим і радісним святом — Днем Святого Миколая!

     У цей незвичайний грудневий день кожен з нас вірить у диво. Ми сподіваємось, що Чудотворець надасть нам фізичного та духовного зцілення, допоможе подолати всі недуги та здійснить найзаповітніші мрії. Отже, так воно і буде.

     Свято Миколая передує Новому року, ніби нагадуючи нам про те, що необхідно очистити всі наші думки від негативних помислів. Рік, що минає, для кожного став особливим– по-своєму насиченим приємними миттєвостями і нелегкими випробуваннями. Та віра у краще здатна розсіяти всі негаразди, наповнити серця духовною благодаттю і теплом, подолати всі труднощі. З висоти небес Чудотворець додає нам сили для нових звершень, освячує натхненням всі благородні справи. Нагадує про те, що все, чим би ми не займалися, потрібно робити з гарними намірами та любов’ю, і тоді добро повертатиметься сторицею.

     Недарма Миколая вважають покровителем малечі. Адже діти – це найсвітліші та найщиріші створіння, які наповнюють наше життя змістом, є його сенсом та стимулом. Вони дарують нам тепло та окриляють безмежним щастям.

     З нагоди цього чудового свята прийміть найщиріші побажання міцного здоров’я, сімейної злагоди, затишку в оселях. Нехай Святий Миколай огорне кожну родину і дитину променями щастя, яскравими усмішками, теплими обіймами. Зичимо, щоб доля дарувала багато приємних сюрпризів, а удача стала вірним супутником на Вашому життєвому шляху!

З любов’ю до Вас,

ПРАВЛІННЯ ТА ПРОФКОМ

АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК»

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11