Депутати від комбінату Сергій Шуваєв та Роман Меркулов посприяли початку робіт з будівництва мосту через Олексіївську затоку

     Сьогодні, 21-го серпня, поблизу зруйнованого мосту через Олексіївську затоку, вишикувалась вантажопідйомна техніка підрядної організації ТОВ “Містобудівний загін №112” та Покровського гірничо-збагачувального комбінату.

     Наразі на місці майбутнього будівництва мосту (що обвалився 20-го травня поточного року) тривають підготовчі роботи. Для того, аби ввести в дію спеціальний кран, за допомогою якого будуть виконувати демонтаж конструкцій та подальше будівництво шляхопроводу, підрядникам необхідна була допомога у виділенні додаткової вантажопідйомної техніки. Для вирішення питання вони звернулись до Голови правління АТ “ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК”, депутата обласної ради Сергія Шуваєва. За вказівкою керівника підприємства, 50-тонний кран приїхав на підмогу. Процес виконання робіт технікою комбінату контролював начальник Автотранспортного цеху, депутат Покровської міської ради Роман Меркулов. Спільними зусиллями завдання було виконано успішно.

     Зараз автотранспорт продовжує переправлятись через затоку, проїжджаючи по тимчасовому понтонному мосту, котрий тримається на плавучих опорах. За інформацією з різних джерел, роботи з будівництва мосту планують закінчити у січні 2021 року, на що виділено близько півмільярда гривень.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11