Привітання з Днем Весни та Праці

     Щиро вітаємо Вас з Першотравнем – святом миру і вільної праці, днем солідарності та взаємної підтримки трудящих у прагненні жити в справедливому та демократичному суспільстві.

    Цей весняний день є доброю нагодою для прояву згуртованості всіх «людей праці», для підтвердження відданості високим цінностям свободи і справедливості.

      Кожен із Вас своєю працею, прагненням до кращого створює основу для позитивних змін навколо. Саме у цьому ми вбачаємо запоруку благополуччя сьогодення і гарантію щасливого майбутнього.

     Зі словами особливої вдячності за віддану працю ми звертаємось до кожного представника нашого великого підприємства під назвою «Покровський гірничо-збагачувальний комбінат». Завдяки Вашому безцінному внеску комбінат розвивається і зміцнює свої потужності. Не забуваємо і про тих, хто невтомною працею забезпечує життєдіяльність міста, робить його ще більш квітучим та привабливим, підвищує авторитет Покрова у всіх галузях – комунальній, освітній, культурній, економічній, промисловій тощо.

      Нехай це чудове свято додасть усім нам наснаги, віри, впевненості у власних силах і натхнення для подальшого вдосконалення в улюбленій справі. Бажаємо Вам щастя, здоров’я, стабільності в роботі, благополуччя, весняного тепла і життєвих гараздів. Успіху в реалізації всіх намічених планів і здійснення
найзаповітніших мрій.

      Хай панує мир і злагода у Ваших оселях та у всій Україні!

                                                                                                       З повагою,

                                                                                                      ПРАВЛІННЯ ТА ПРОФКОМ

                                                                                                     АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК»                            

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11