Керівник області Сергій Лисак провів нараду на Нікопольщині. Які питання обговорювали?

На нараді під головуванням Сергія Лисака були присутні всі очільники громад Нікопольщини. В тому числі і міський голова Покрова Олександр Шаповал. Говорили про нагальне – проблеми, які особливо актуальні в осінньо-зимовий період.
Насамперед обговорили питання стабілізації водопостачання у Марганецькій Мирівській та Томаківській громадах. Начальник ОВА зазначив, що найскладніші ситуації взято на контроль та вирішуються на різних рівнях влади.

Ще одна актуальна тема порядку денного – відновлення житла людей після постійних атак ворога на Нікопольський район, які не вщухають ні вдень, ні вночі. Для ремонтів помешкань постійно будматеріали. Аби задовольнити потреби мешканців й оперативно хоча б частково відновити їхні домівки та закрити від холодної пори, кожна громада отримала термінові завдання – подати необхідні заявки для отримання ресурсів.

Звітували й про необхідність забезпечення дровами та брикетами тих осель, в яких використовується пічне опалення. З вирішенням цього питання, за словами Сергія Лисака, допомагають міжнародні організації.

– Пройти холодний сезон стабільно – непроста задача для всієї області. А тим більше – для району, що живе під щоденними руйнівними ударами ворога. Цей виклик долатимемо разом, – підсумував керівник Дніпропетровщини.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11