23-го жовтня комбінат запрошує донорів здати кров для наших Захисників

Продовжуємо підтримувати всеукраїнський рух під назвою «Твоя кров може воювати». Покровський гірничо-збагачений комбінат тримає курс на підтримку оборонців країни, які щодня потребують донорської крові після тяжких поранень на полі бою. Запрошуємо долучитись до цієї важливої місії всіх бажаючих працівників підприємства і жителів Покрова. Наступна поїздка транспортом комбінату запланована в середу – 23-го жовтня.

Для того, щоб стати донором, працівникам підприємства треба завчасно подати заявку, а іншим бажаючим – зателефонувати до відділу кадрів та навчання за такими номерами: (096) 98 88 127; (05667) 5 32 53.

Можливість поділитись своєю кров’ю з пораненими Захисниками України мають всі, хто не скаржиться на здоров’я, досяг повноліття і важить не менше 50 кг. Обмежень у групах крові і резусах немає, підходять абсолютно всі.

Якщо ви вирішили стати донором, то автобус від комбінату чекатиме на вас 23 жовтня о 9.30 біля входу до стадіону «Авангард».

Не забудьте з собою взяти:

  • паспорт;
  • ідентифікаційний код,
  • питну воду.

Разом ми можемо допомагати українським Воїнам, створивши свій донорський фронт. Долучайтесь, аби врятувати життя тих, хто щодня ним ризикує заради мирного майбутнього кожного з нас.

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11