«Національний кешбек» у Дії. Як це працює?

Відтепер українці можуть самостійно дізнатися, чи бере той, чи інший товар участь у програмі «Національний кешбек». У застосунку Дія з’явилася нова функція сканування штрихкодів товарів, аби допомогти покупцю перевірити, чи отримає він кешбек від держави у розмірі 10% за його придбання. Про це розповіла міністерка економіки України Юлія Свириденко.

Ми запустили сканер штрихкодів, щоб українці могли зручно, у застосунку Дія перевірити чи товар є українським і, чи діє на нього кешбек. Вже зараз користувачам нарахували 90 млн грн кешбеку за купівлю українських товарів. Ми сподіваємося, що сканер допоможе збільшити обізнаність українців про те, які українські виробники представлені на ринку та мотивує придбати саме вітчизняне, зазначила Юлія Свириденко.

Як скористатися функцією сканування штрихкодів товарів у Дії?

1. Відкрийте Дію в магазині.

2. Клікніть на Національний кешбек на головному екрані.

3. Натисніть на зображення сканера.

4. Надайте доступ до камери.

5. Наведіть камеру на штрихкод товару.

Дія надасть таку інформацію про товар:

• товар український і бере участь в програмі Нацкешбек;

• товар не бере участі в програмі Нацкешбек, хоч і є українським;

• товар вироблено не в Україні.

За державною програмою «Національний кешбек» можна придбати 267 тисяч українських товарів від 1352 місцевих виробників. За час дії програми 1,18 млн українців був нарахований кешбек за придбання товарів українського виробництва. Його розмір сягнув 90 млн грн.

Переконатися, що торговельна точка бере участь у програмі можна на сайті Нацкешбеку за посиланням: https://madeinukraine.gov.ua/

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11