Двічі чемпіон світу: Дмитро Швець підкорив грецький Олімп

Чемпіонами не народжуються, ними стають шляхом неймовірної наполегливості, щоденної праці і незламної сили духу. Начальник залізничного цеху Дмитро Швець вже багато років цілеспрямовано тренується і, попри всі перешкоди та негаразди, все одно крокує до своєї мети. І досягає її. Цього разу нашому спортсмену підкорились три Олімпійські п’єдестали, причому два з них – найвищі. Про це сповістив тренер Дмитра і наш колега Віталій Мартинюк.Чемпіонами не народжуються, ними стають шляхом неймовірної наполегливості, щоденної праці і незламної сили духу. Начальник залізничного цеху Дмитро Швець вже багато років цілеспрямовано тренується і, попри всі перешкоди та негаразди, все одно крокує до своєї мети. І досягає її. Цього разу нашому спортсмену підкорились три Олімпійські п’єдестали, причому два з них – найвищі. Про це сповістив тренер Дмитра і наш колега Віталій Мартинюк.

За інформацією Віталія Мартинюка, з 10 по 14 жовтня 2024 року на грецькому острові Корфу проходив Чемпіонат світу з гирьового спорту. Серед 32 країн-учасниць була і Збірна України, у складі якої виступав Дмитро Швець.
За результатами Чемпіонату, наш гирьовик став абсолютним чемпіоном світу серед ветеранів у вправі ривок з багаторазовою зміною рук. Дмитро зумів за 12 хвилин підняти 24-кілограмову гирю 292 рази.
У складі ветеранської збірної наш спортсмен став переможцем в естафеті.
Бронзову нагороду Дмитро виборов у важкому суперництві серед найсильніших гирьовиків світу. Завдяки своєму професіоналізму, силі духу та вправності наш учасник 168 разів підняв гирю вагою 32 кг всього за 10 хвилин.
Ми дякуємо Дмитру Швецю за те, що у такий важкий час він не втрачає запалу, а навпаки – доводить всьому світу свою незламність. Вітаємо нашого гирьовика з приголомшливими здобутками і бажаємо подальших яскравих Перемог!
А Дмитро зі своїм тренером дякують людям, які допомогли гирьовику взяти участь у змаганнях: Голові правління Покровського ГЗК Сергію Шуваєву, голові профкому нашого підприємства Євгену Запускалову і меру міста Олександру Шаповалу.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11