Продуктові набори ветеранам від профспілки комбінату

Традиційно у перші дні жовтня вшановуємо людей «золотого віку». Тих, хто своєю безцінною працею розбудовував наше мальовниче місто, розвивав підприємство і всю країну. Вони присвятили своє життя невтомній і відповідальній праці, виховали і випустили у світ не одне покоління послідовників, тому заслуговують на повагу і пошану, особливо у такий скрутний час. Так вважає і голова профспілкового комітету Покровського гірничо-збагачувального комбінату Євген Запускалов. Його позицію підтримав профактив та адміністрація, тому цьогоріч наші дорогі ветерани традиційно отримали продуктові набори на знак поваги і вдячності.

Всі ми знаємо, що наш комбінат переживає важкі часи. Вже рік основне виробництво зупинено, багато людей знаходиться на простої, наразі триває процес вимушеного скорочення персоналу. Звісно, і профспілкові внески стали значно меншими. Але попри всі перепони, ми все ж таки вирішили не відходити від своїх щорічних традицій і вшанувати ветеранів комбінату, які стояли біля витоків підприємства, закладали його фундамент і розвивали для нас. Таким чином до Дня ветерана, ми придбали для наших старших наставників 70 продуктових наборів на суму 24 тисячі гривень, – розповідає очільник профспілки Євген Запускалов.

Свої пакунки ветерани підприємства отримували в Комітеті непрацюючих пенсіонерів. Акцентуємо увагу на тому, що таке право мають ті, хто перебуває на обліку в Комітеті. Цьогорічні пакунки, з урахуванням побажань отримувачів, містять консервовані горошок, кукурудзу, консерви, олію, цукор, гречку, рис, а також смаколики печиво і шоколадку. Винуватці свята із задоволенням отримували такі подарунки і раділи зустрічі, бо так потребують спілкування.

Видачу пакунків в Комітеті непрацюючих пенсіонерів здійснювали його привітні працівниці Зоя Вікторівна Чупій, Тетяна Адольфівна Михайленко та Катерина Григорівна Логінова. Вони зі щирою посмішкою на обличчі зустрічали своїх колишніх колег, згадували спільні роки роботи.

Серед поважних гостей був Федір Дмитрович Гой, який працював у ремонтно-механічному цеху, він присвятив комбінату весь свій трудовий шлях. Чоловік був у доброму гуморі та поділився з нами своїми враженнями.

У першу чергу для мене важлива увага, яку проявляє підприємство до своїх ветеранів. Приємно що нас цінують, пам’ятають. Також радий зустрітися з колегами та відвідати знайомі місця, згадати минулі часи. Хочу побажати всім здоровʼя, добра та миру! – зазначив Федір Дмитрович.

Людмила Ковальова (працювала в Залізничному цеху впродовж 15 років).

Отримала чудовий подарунок! Рада, що не забувають, дуже дякую!

Сергій Васильович Берднік (працював машиністом відвалоутворювача у Чкаловському карʼєрі №2):

Я 40 років пропрацював на комбінаті. Здається, що це було ще вчора. Приємно, що про нас памʼятають, піклуються про ветеранів.

Отримавши заслужені пакунки, ветерани ділилися новинами, згадували події з минулого. Такі теплі моменти спілкування безцінні для людей поважного віку, дарують їм заряд бадьорості, гарний настрій, допомагають відчути себе потрібними та важливими.

Тож, вкотре маємо нагоду висловити глибоку шану нашим ветеранам, які будували наше підприємство. Дякуємо вам, наші старші наставники! Міцного вам здоровʼя, благополуччя та довгих років життя під мирним небом!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11