7 жовтня, Дніпропетровщина: впродовж доби ворог атакував чотири райони області

В ніч на 7 жовтня російські війська вдарили ракетою по Павлограду. Внаслідок атаки пошкоджене підприємство. Виникла пожежа, яку рятувальники локалізували. По Нікополю окупанти відкривали вогонь з важкої артилерії. Скрізь минулося без постраждалих. Про це повідомив очільник Дніпро ОВА Сергій Лисак.

За його словами, росіяни протягом дня, 6-го жовтня, атакували три райони області Нікопольський, Синельниківський та Криворізький.

На Синельниківщині через обстріл населених пунктів з РСЗВ постраждали три людини.

Осколкові поранення отримали чоловік та жінка. Вони у лікарні. Пошкоджені чотири будинки, легкова автівка, гараж агрофірми, тракторний причіп. Зачепило й газогін. Виникло декілька займань сухої трави. Через влучання БпЛА під час збору врожаю в полі мінно-вибухову травму отримав 45-річний чоловік. Потерпілий госпіталізований, констатував Сергій Лисак.

За словами керівника області, на Нікопольщину окупанти скинули боєприпас, застосовували дрони-камікадзе і відкривали вогонь з важкої артилерії. Під прицілом був сам райцентр, Марганецька, Покровська, Червоногригорівська та Мирівська громади. Понівечені фермерське господарство, багатоквартирний та три дачні будинки, транспортна зупинка, лінії електропередач.

У Криворізькому районі ворог вгатив з артилерії по одному з сіл. Пошкоджені приватна домівка і два десятки сонячних панелей. Люди вціліли.

Попри такі невтішні новини, починаємо новий день з вірою у Перемогу! Дякуємо нашим Захисникам за кожен новий ранок на рідній землі.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11