Зі святом, хоробрі Герої-рятувальники!

Сьогодні, 17-го вересня, своє професійне свято відзначають приборкувачі вогню, води та інших стихій, які щоденно загрожують людям. Ваш вибір – це шлях не з легких, проте він дає можливість допомагати іншим, рятувати життя попри будь-яку небезпеку, котру несе за собою надзвичайна ситуація.
Починаючи з 24 лютого 2022 року, кожен ваш робочий день – це надзвичайна подія, бо під час війни іншого і бути не може. Ви вже третій рік поспіль працюєте у цілодобовому посиленому режимі, готові у будь-який момент вирушати на допомогу іншим. Адже постійні атаки російських терористів – дрони, ракети, артобстріли – це виклики, які ви зустрічаєте першими. Ви оперативно прибуваєте на місця ударів, шукаючи життя там, де здавалося б, усе вже зруйновано.
Годинами, а іноді й днями, рятувальники безперервно розбирають завали та розміновують території, аби майбутнє українських родин було безпечним. Ми безмежно вдячні вам за мужність і самовідданість!
Особливі слова подяки хочемо висловити Героям, які живуть серед нас, – працівникам 44-ї державної пожежно-рятувальної частини 7-го загону ДСНС України у Дніпропетровській області. Через безперервні ворожі атаки на населені пункти Нікопольщини ви завжди готові до бою і вже не раз вирушали на підмогу колегам. Спасибі за вашу силу, витримку та відданість справі!
Дорогі наші Герої-рятувальники, бажаємо вам безпечних чергувань. Нехай кожен виклик закінчується порятунком і поверненням до рідної частини у повному складі. Зичимо, щоб жодна стихія не порушувала ваших життєвих планів. Хай здоров’я міцнішає, а успіхи примножуються. Переможних вам здобутків і родинного щастя.
                                                                                                                                                                                                                                   З повагою,
                                                                                                                                                                                                      ПРАВЛІННЯ ТА ПРОФКОМ
                                                                                                                                                                                                        АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК»

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11