ПРИВІТАННЯ З ПОЧАТКОМ НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

                                                                     Дорогі учні, шановні освітяни та батьки!
                                                   Щиро вітаємо вас з початком нового навчального року!

 Свято першого дзвоника – завжди особливий та зворушливий день. Після довгих років дистанційного навчання, цьогоріч школярі нашого міста мають можливість сісти за парти. Попереду на них чекають хвилюючі й радісні зустрічі, нові знайомства і перемоги у країні знань.

Сьогодні шкільний дзвоник вперше лунає для маленьких першачків, які тільки-но починають знайомитись з незвіданим для них освітнім простором. Бажаємо їм успіху на цьому тернистому шляху.

Востаннє свій навчальний рік у стінах рідної школи відкривають одинадцятикласники – наша молодь, надія України, її майбутнє. Нехай фінальний період шкільного життя буде для вас насиченим та продуктивним, сповненим незабутніх миттєвостей та приємних вражень.

Батькам – витримки, вчителям – сил, відповідальних і вдячних учнів. Адже навчальний рік починається, на жаль, тоді, коли країна третій рік поспіль знаходиться у стані війни. І до цього неможливо звикнути. Тому шкільні будні будуть доповнюватись заходами безпеки, яких мають дотримуватись всі учасники освітнього процесу. Але ми впевнені, що разом наші учні, педагоги та батьки, здолають всі випробування і продемонструють високі результати у навчанні.

Сьогодні не забуваємо дякувати Захисникам України, завдяки яким наші діти мають можливість ходити до школи, вчитися, мріяти та будувати майбутнє у незалежній державі. Низький уклін і безмежна вдячність вам, наші Герої!

Дорогі школярі, шановні освітяни! Бажаємо вам у новому навчальному році наснаги та легкого старту. Нехай ваш шлях у світі знань буде яскравим та успішним, сповненим цікавими подіями, незабутніми враженнями та високими досягненнями!

Нехай уроки будуть мирними та спокійними!

Зі святом! З початком нового, Переможного, навчального року!

                                                                                                                                                                                                        ПРАВЛІННЯ ТА ПРОФКОМ

                                                                                                                                                                                                        АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК»

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11