Гороскоп на тиждень з 26 серпня по 1 вересня 2024 року

Цього тижня на нас чекають кризові моменти та перевірка на міцність. Але здаватись не можна, доведеться взяти себе в руки та подолати труднощі. Бережіть взаємини та фінанси!

ОВЕН. Будьте готові до великої кількості подій, метушні, необхідності спілкуватися, багато розмірковувати над тим, що відбувається, і приймати рішення. У подібній атмосфері буде нелегко зосередитись на своїх бажаннях та вільному прояві себе у зовнішньому світі. До кінця тижня вам захочеться нових вражень. Тож, зібравши торбинку з досвіду, отриманого раніше, ви вирушаєте напрацьовувати новий.

ТЕЛЕЦЬ. Обов’язково скористайтесь першою половиною тижня для найважливіших справ. У цей час спробуйте звернутися до керівництва або подати документи до інстанцій, освітніх установ. Помічайте деталі, оперуйте фактами та законодавчою базою. Виявляйте діловий підхід – і ви знайдете ресурс, який наповнить вас. Друга половина тижня буде складною, особливо це стосується матеріального боку життя. Є ризик зіткнутися з неприємностями чи посваритися.

БЛИЗНЯТА. Тиждень різноплановий: десь на вас чекає успіх і корисні знайомства, а десь – розчарування та помилки. Можливі неприємні новини, сварки, відкриття прихованої інформації з минулого. Відмовтеся від безрозсудних дій, виявляйте відповідальність, використовуйте уяву та винахідливість, і тоді цей період відкриє можливості. Не поспішайте погоджуватись на нові пропозиції, обміркуйте всі «за» і «проти». Час підходить для духовних практик. Якщо ви маєте талант красномовства – користуйтесь цим.

РАК. Нагадають про себе події початку серпня. Пристрасті вируватимуть – спробуйте направити енергію у правильне русло. Важливі заходи наразі будуть реалізовані повною мірою. Добре повторно виставляти оголошення, коригувати резюме. Мінус тижня – активізація шахраїв, обмани, ризик отруєнь та інфекцій. Зосередьтеся на роботі, переглядайте плани та фінансові стратегії. Серйозних маніпуляцій із зовнішністю не плануйте, а процедури догляду будуть актуальними.

ЛЕВ. Тиждень розпочнеться на позитиві, на романтичній хвилі, коли можна справити бажане враження на оточення. У середині цього періоду настрої зміняться. Можливі непорозуміння з коханою людиною. Намагайтеся не влаштовувати палких сцен. Завершення тижня принесе заспокоєння та матеріальне задоволення.

ДІВА. Гарний час для творчості, відпочинку та спілкування з дітьми. Використовуйте його для реалізації задумів. Можуть зʼявитися перспективні пропозиції щодо роботи. Вибір краще зробити у бік нового. Вчіться, пізнавайте та напрацьовуйте нові навички. Будьте чесними з собою – зізнайтеся, що попередні мета та установлення не прижилися. Також тиждень сприятливий для всіх, хто відчуває пристрасть до своєї справи. Шукайте те, що вас запалює, і щасливі шанси не забаряться.

ТЕРЕЗИ. Дуже важливий для вас тиждень. Вам доведеться швидко адаптуватися до непередбачуваних обставини. Спрямуйте свої зусилля в потрібне русло. У фінансовому плані тиждень має сприятливий вигляд завдяки зниженню витрат і потенційному зростанню доходів. Уникайте надмірного стресу, повʼязаного з роботою, і зберігайте позитивний настрій. Вірте у свої здібності!

СКОРПІОН. Цей період буде сприятливим, оскільки зʼявиться можливість працювати над улюбленими проєктами. Робота в команді матиме велике значення. У фінансовому плані можливі труднощі. Контролюйте зростаючі витрати, щоб уникнути фінансових криз у майбутньому. Особисте життя буде гармонійним, стосунки покращаться. Зосередьтеся на збалансованому харчуванні та відпочинку для підтримки здоров’я.

СТРІЛЕЦЬ. Очікуються позитивні події в роботі та бізнесі. У вас можуть з’явитися нові джерела доходу. Хоча фінансові надходження будуть непоганими, ймовірно, вам доведеться повертати старі борги. Сімейні проблеми можуть знайти вирішення, що поліпшить стосунки. Для закоханих це сприятливий тиждень для вирішення проблем у стосунках. Приділяйте увагу здоровʼю і зберігайте позитивний настрій.

КОЗОРІГ. Не треба потурати своїм слабкостям, зокрема бажанню все контролювати. Добре дотримуватися активної позиції та вміти домовлятися. Тиждень сприятливий для навчання, реалізації творчих ідей. Інформація буде запам’ятовуватися швидше. Можна будувати плани, але вони мають бути реальними та розбиті на етапи. Якщо у вас є мрія, то зараз саме час, щоб наблизитись до її реалізації. Ви зможете багато досягти наполегливою працею.

ВОДОЛІЙ. У вас зʼявиться можливість придбати те, що ви давно хотіли. У цьому відчутною буде підтримка з боку сімʼї. У професійній сфері необхідно завершити невирішені справи, щоб уникнути підвищеного навантаження. Бізнесменів очікує напружений період, але ближче до кінця тижня з’явиться можливість отримати прибуток. У фінансовому плані ситуація покращиться: витрати будуть керованими, а невеликі інвестиції можливими. Що стосується здоров’я, уникайте проблем із харчуванням.

РИБИ. Зараз важко досягти компромісу та знайти союзників. Краще уникати публічної діяльності та спілкування з тими, хто вам не подобається. Активізуються конкуренти та суперники, вас можуть провокувати зробити те, що не додасть користі. Планетарні аспекти змусять вас ще глибше поринути у приховані страхи, тривоги, образи. Якщо є можливість, проведіть час із людьми, які вас люблять: з дітьми, батьками. Концентруйтеся на досягненні своєї мети та здійсненні бажань! Самостійно ви зробите набагато більше, ніж у колективі.

Бажаємо вам успішного та мирного робочого тижня!
Нехай зірки допомагають українським Захисникам здобувати Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11