Гороскоп на тиждень з 19 по 25 серпня 2024 року

Тиждень цікавий, незабутній і важливий для багатьох людей. Період принесе зміни та несподівані події різного роду. Важливо їх прийняти та не відмовлятися від того нового, що входить у життя, досить швидко витісняючи те, що більше не має перспектив для розвитку.

ОВЕН. Час зміцнення позицій на всіх фронтах, але поки що не варто поспішати робити ривок уперед. Доведеться витратити чимало сил, але і результат буде приголомшливим. Не чекайте на стабільність у грошовій сфері, але на свій шматок хліба з маслом ви можете розраховувати. Ситуація в особистому житті може бути неоднозначною. Ймовірна далека поїздка для зустрічі з близькими. Будь-які подорожі складуться вдало.

ТЕЛЕЦЬ. Прагнення до професійних висот і кількість сил будуть нерівноцінними, тому зменште темп і відкладіть нові починання. Успіх поки що вам не світить, але ваше становище на службі стійке і дозволяє мати стабільний заробіток. Плітки колег анітрохи не торкнуться вашої репутації, а лише привернуть увагу до вашої особи. Індивідуальним підприємцям потрібно шукати нові засоби просування своєї діяльності.

БЛИЗНЯТА. Просування на посаді у найманих співробітників можливе, якщо ви наберетеся сміливості та попросите підвищення. Можете не сумніватися – начальство відзначить усі ваші заслуги та старанність. Якщо ви без роботи, погодьтеся на будь-який підробіток, щоб виявити свої здібності та знайти нових клієнтів. Найскладніші дні – 19 та 20 серпня, у ці числа зірки рекомендують «залягти на дно». Не забудьте подбати про себе! Для зміцнення організму важливо займатися спортом хоча б у мінімальному обсязі.

РАК. Має бути не найлегший період літа 2024 року. Для справ професійного характеру третя декада серпня не дуже підходить. Зараз краще зробити паузу, відпочити, провести час наодинці або в колі близьких. Пам’ятайте, що «тихіше їдеш – далі будеш». Питання карʼєри та бізнесу дещо загальмуються, але не переживайте – це допоможе вам закінчити розпочаті проєкти, добре обміркувати наступні кроки. Якщо ви планували звільнятись або змінити місце роботи, то краще з цим зачекати кілька місяців.

ЛЕВ. Багато представників вашого знаку зайняті ремонтом, облаштуванням житла, різними операціями з нерухомістю. У серпні можна зробити багато для покращення свого побуту, проте на цьому складному шляху вас чекає чимало перешкод. Так, у подружжя можуть бути різні погляди на розподіл бюджету, тому можливі конфлікти на цьому ґрунті. Цілком ймовірно, виникнуть проблеми з батьками або з літніми членами сімʼї. У третій декаді місяця активізуються відносини із далекими родичами.

ДІВА. Підприємці зможуть отримати нові інвестиції, а також позбутися кредитів. У представників творчих професій карʼєра піде вгору, зʼявляться нові пропозиції та креативні ідеї. Вдалими будуть ділові поїздки та відрядження. Підприємці і начальники мають складну роботу з документами, а також різні звіти, які будуть потрібні контролюючим інстанціям. Уважність, відповідальність та делікатність – ваші помічники.

ТЕРЕЗИ. Зараз не час для суперечок із керівництвом та протистояння з ним. У фінансовому сенсі тиждень вдалий, гроші надходитимуть регулярно і їх стане трохи більше. Розраховуйте на підвищення зарплати або на премію, але це станеться, якщо ви працюєте у великій компанії. На особистому фронті переважно без змін. У цей період карʼєра на першому місці, але якщо ви романтик, то не залишайтеся на самоті. У вас є шанс зміцнити стосунки з коханою людиною чи завести приємне знайомство.

СКОРПІОН. Ви зіткнетеся з деякими труднощами у реалізації своїх планів. Проте, якщо докладете більше зусиль, то зможете завершити місяць з високими результатами. Але обовʼязково знайдіть час для відпочинку, благо такі можливості будуть наприкінці тижня. У робочих процесах намічається помітний прогрес, все залежить від вашого вміння контактувати з діловими партнерами. Єдиний мінус – усі заплановані заходи можуть йти дещо повільніше, ніж передбачалося спочатку.

СТРІЛЕЦЬ. Візьміть на озброєння гасло – «Тільки вперед!», для справ професійного плану тиждень досить вдалий. Підключіть свою особисту чарівність, щоб досягти підвищення зарплати або підписання нового контракту. Зараз важливо зосередитись на ідейному складнику вашої діяльності. Щоб підвищити ефективність, запишіться на тренінг чи курси. Можливі відрядження та приємні знайомства, що можуть перерости у бурхливий роман.

КОЗОРІГ. Енергія, творчий потенціал, інтуїція та загальна чутливість будуть на максимумі. Слід цим скористатися. Починайте нові, сміливі проєкти, висловлюйте нестандартні рішення щодо отриманих завдань. Водночас зірки радять вам утриматись від ризикованих вкладень. Конфлікти з колегами та керівництвом гасіть нейтральним спілкуванням. Тиждень підходить для пошуку однодумців.

ВОДОЛІЙ. Обставини тижня обумовлюють глибокий внутрішній аналіз того, що відбувається. Важливо зробити це без пустих розмов і метушні. Стосунки між коханими можуть зіпсувати давні образи. З фінансами особливих проблем не очікується, але ваші родичі потребують матеріальної підтримки, тому можливі незаплановані витрати. Уникайте ризикованих видів спорту, не перевищуйте швидкості на дорогах. В іншому ж можете бути спокійними.

РИБИ. Підводного каміння на вашому шляху буде багато. З деяким вам доведеться зіткнутися саме протягом тижня. Службовці можуть вести переговори про перехід на іншу роботу або отримати підвищення на нинішній посаді. Варто бути обережними з витратами, плануйте бюджет, щоб уникнути фінансових труднощів. У стосунках будьте терплячими, не робіть поспішних висновків.

Бажаємо вам успішного та мирного робочого тижня!
Нехай зірки допомагають українським Захисникам здобувати Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11