База відпочинку «Маямі» відкрита для працівників комбінату та їхніх родин

База відпочинку Покровського ГЗК «Маямі» (14 споруда) з 1-го червня 2024 року відкрила двері для відвідувачів. Зараз тут – гарячий сезон. Бажаними та очікуваними гостями на базі є працівники підприємства зі своїми родинами, які мають можливість дістатись сюди власним транспортом або безкоштовним автобусом від комбінату. Автобус прямує до бази відпочинку у вихідні дні – суботу та неділю.

Рішення з приводу запуску бази відпочинку АТЦ «Маямі» у літньому сезоні-2024 було непростим. Його обговорювали керівники підприємства та профспілки, зважуючи всі «За» та «Проти». Врешті-решт дійшли спільної думки – «Відкрити сезон відпочинку на базі для працівників підприємства і виділяти для них безкоштовний транспорт у вихідні дні».

Голова правління Сергій Шуваєв вважає, що це рішення – правильне, адже, трудовий колектив повинен мати можливість відпочити влітку. Ми розуміємо, що з війною та її супутніми наслідками – підривом дамби та постійними обстрілами – дорога до баз відпочинку в с.Олексіївці закрита, як і на більшість морських маршрутів в Україні.

У таких складних умовах наша «Маямі» – знахідка і розрада, відмінний варіант для літнього дозвілля у спекотну погоду. І ним залюбки користуються працівники комбінату разом зі своїми родинами. Спілкуються, купаються та засмагають, що допомагає хоча б на декілька годин забути про проблеми буденності. Особливо радіють діти, для яких літо – улюблена пора.

Нещодавно до бази відпочинку завітали тренери та вихованці клубу бально-спортивного танцю «Грація». Ці діти гідно захищають наш Покров на всеукраїнських та обласних паркетах, тому мають право на заслужений відпочинок. Колектив щиро вдячний керівнику Покровського ГЗК Сергію Шуваєву та начальнику АТЦ Роману Меркулову за надану можливість веселого проведення літнього дозвілля у колі друзів.

Наразі сезон на «Маямі» ще відкритий. Нагадуємо, що для відпочинку на базі працівники комбінату обов’язково повинні отримати пропуск у приймальні АТЦ з 9.00 до 14.00 (понеділок-середа).
Для тих, хто хоче дістатись до місця відпочинку транспортом підприємства, діє такий графік та маршрут щосуботи і неділі:
  • 9.30 – час відправлення від великого АТБ,
  • зупинки автобусу: велике АТБ, новий автовокзал, старий автовокзал.
  • 17.00 – час відправлення з бази відпочинку.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11