В Україні запустили «гарячу лінію» з питань енергетики

В Україні запрацювала урядова «гаряча лінія» з питань енергетики під назвою «СТРУМ». Її запустили в рамках підготовки до осінньо-зимового періоду та реалізації державою комплексу заходів для підтримки енергетики і всіх громадян нашої країни. Про це повідомляють у Дніпро ОВА.

Номер урядової «гарячої лінії»: 15-49. За консультацією для вирішення питань, пов’язаних з енергетикою, можуть звертатися громадяни та бізнес.

Зателефонувавши на цю «гарячу лінію», можна дізнатися, як посилити енергонезалежність своєї домівки або підприємства, про державні фінансові програми підтримки для встановлення альтернативних джерел енергії, а також отримати актуальну інформацію щодо ситуації в енергетичній галузі.

В умовах кризової ситуації, коли ворог системно руйнує нашу енергетику, намагаючись занурити нас у темряву і холод, важливим інструментом і найшвидшим рішенням є розвиток розподіленої генерації, впровадження якої надасть можливість забезпечити енергонезалежність українців та локальні потреби в генерації і в цілому енергетичну безпеку України. Наразі урядом прийнято низку важливих рішень і фінансових програм для стимулювання розвитку розподіленої генерації. Метою запровадження урядової телефонної лінії «СТРУМ» є забезпечення українців необхідною та доступною інформацією про можливості підключення альтернативних джерел енергії, отримання державної фінансової підтримки, детальних консультацій та розв’язання проблемних питань із встановленням та підключенням обладнання, – зазначив Міністр енергетики Герман Галущенко.

Консультації з енергетичних питань «СТРУМ» за номером 15-49 надаються цілодобово і безоплатно.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11