В Апостоловому збудують нову мобільну школу на 8 класів

У місті Апостолове, де російські терористи зруйнували всі школи, зявиться новий навчальний заклад на 8 класів. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

Нещодавно з цього приводу відбулася зустріч очільника облради з Мехрі Дракман, директоркою програми “Мріємо і діємо”, яка представляє міжнародну некомерційну організацію IREX. Ця організація активно працює в Україні, підтримуючи молодь та освітні програми.

Меморандум про побудову мобільної школи був підписаний з IREX за підтримки USAID 5 травня 2024 року. За словами Миколи Лукашука, на зустрічі обговорювали прискорення її будівництва. Особливу увагу приділили наявності у навчальному закладі укриття для безпеки учнів.

Окрім цього, розглянули питання підтримки Центру молодіжних ініціатив у Дніпрі та Кам’янському, з якими IREX вже активно співпрацює. Також організація має намір підтримувати молодь у Кривому Розі та Павлограді.

Очільник облради висловив подяку пані Мехрі Дракман за її небайдужість та важливу роботу на користь розвитку освіти в Дніпропетровській області.

Нагадаємо, що в ніч на 22 липня 2022 року російські війська випустили по Апостоловому 7 крилатих ракет. Такі удари стали руйнівними для трьох шкіл, які були розташовані в місті.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11